Home Rejse og Ferie All inclusive i Hurghada med 4* hotel, fly og all inclusive fra...

All inclusive i Hurghada med 4* hotel, fly og all inclusive fra kun 3.802 kr.

Leder du efter en lastminute-vinterrejse, hvor du ikke kommer til at kede dig? Så har jeg herunder fundet alletiders rejse med all inclusive i Hurghada! Jeg har nemlig fundet et tilbud på et ganske specielt resort i Hurghada i Egypten. Resortet hedder Titanic Aqua Park Resprt, og her kan du altså glæde dig til et firstjernet all inclusive-resort med hele 30 vandrutsjebaner – perfekt til en familietur eller til dig med et lille legebarn i maven!  Så hvis du trænger til sol, varme og en pakkerejse med all inclusive, hvor du ikke behøver at tænke på noget som helst – så har jeg fundet det helt rette til dig! ☀🌴

OBS: Det er ved at være sidste chance for rejser til Egypten denne sæson. Og hvis du drømmer om sommervarme i marts, er Hurghada den helt perfekte destination at besøge! Se bare ottedøgnsprognosen herunder ☀

OBS: Ved at benytte rabatkoden “350 BADEDYR” får du 350 kr. i rabat pr. person

Totalprisen for 2 personer ved brug af rabatkoden

All inclusive i Hurghada

Ens indre legebarn kan virkelig blive lukket ud med det tilbud, jeg har fundet ovenfor. Her skal du nemlig en tur til det anmelderroste Titanic Aqua Park Resort (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet er, hvad jeg vil betegne som et paradis for vandhunde, børn og barnlige sjæle. Som skrevet ovenfor har hotellet hele 30 vandrutsjebaner – det er jo et helt vandland og lidt til!

Der er også børnepool, børneklub, volleyball, bordtennis, fitnesscenter, spa med sauna, jacuzzi og mange andre aktiviteter (nogle aktiviteter koster ekstra) – så du kommer helt sikkert ikke til at kede dig på denne ferie.

Er du mere til saltvand, så kan du tage den gratis shuttlebus ned til stranden og hygge dig ved Det Røde Hav.

Titanic Aqua Park Resort er desuden også et all inclusive-resort, så du behøver slet ikke at tænke på noget som helst under dit ophold.

Her er der morgenmad, frokost, middag, snacks, kaffe og kager og drikkevarer inkluderet.

All inclusive i Hurghada – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb. Det er kun muligt at flyve fra København.

Priserne kan variere alt efter afrejselufthavn og rejsedato. Der er to afgange tilbage i marts. Så det er som sagt ved at være sidste chance for at at komme til Egypten i denne chartersæson.

F.eks. kan du finde rejsen til Titanic Aqua Park Resort den 18. marts. På denne dato koster rejsen fra kun 3.802 kr. pr. person.

Billeder fra hotellet

All inclusive i Hurghada

All inclusive i Hurghada

All inclusive i Hurghada

All inclusive i Hurghada

Visum til Egypten og corona

Der er visumpligt i Egypten, og dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afslutningen af din ferie.

Under bookingprocessen kan du lade Sunweb ordne dit visum for dig – det koster 230 kr. pr. person. Alternativt kan du købe et 30-dages turistvisum i lufthavnen til 25 dollars (ca. 165 kr.) eller ansøge om et E-visum på visa2egypt.gov.eg til samme pris (vær dog obs på en sagsbehandlingstid på ca. 7 dage).

Hvad angår corona, så blev alle COVID-19-restriktioner for indrejse i Egypten ophævet fra 18. juni 2022.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here