Home Per Brændgaard B.A. #164: Sundhedsstyrelsen anbefaler vaccinevenlig motion | perBraendgaard.dk

B.A. #164: Sundhedsstyrelsen anbefaler vaccinevenlig motion | perBraendgaard.dk

2
0
ba-#164:-sundhedsstyrelsen-anbefaler-vaccinevenlig-motion-|-perbraendgaard.dk

Sundhedsstyrelsen har nu ændret anbefalinger om motion, så risikoen for at falde død om under træning er lavere.

Flere hovedstrømsmedier skriver, at Sundhedsstyrelsen ændrer retningslinjer for fysisk aktivitet. Det nye er, at styrketræning kommer i fokus. Voksne mellem 18 og 64 år anbefales således nu at styrketræne mindst to gange om ugen. Det anbefalede samlede omfang af fysisk aktivitet er fortsat mindst 30 minutter per dag for voksne. TV2 skriver om ændringer indenfor den ramme:

“Inden for den ramme er der dog sket ændringer.

I de tidligere retningslinjer lød det nemlig, at børn mindst tre gange om ugen af 30 minutters varighed burde træne med høj intensitet.

De samme anbefalinger gjorde sig gældende for voksne to gange om ugen af 20 minutters varighed.”

Det tyder på, at fokus er skiftet fra at anbefale konditionstræning med høj intensitet til at anbefale styrketræning. Det fremgår ikke af presseomtalen, hvad baggrunden er for disse ændringer.

Der er ingen tvivl om, at regelmæssig styrketræning gavner den fysiske sundhed hele livet igennem. Det er dog ikke ny viden, så det kan undre, at anbefalingen først kommer mange år efter, at evidensen lå klar. Ud fra et konspiratorisk perspektiv kan det være, at man forsøger at få folk væk fra konditionstræning med høj intensitet, der hos coronavaccinerede kan udløse hjertestop og over til styrketræning, der mest effektivt foregår i fitnesscentre, der allerede nu er gearet til digital adgangskontrol.

Apropos bivirkninger til coronavaccinerne så kan vi på folketingets hjemmeside læse, at der den 30. august 2023 bliver afholdt møde i Epidemiudvalget med “Teknisk gennemgang (lukket) ved indenrigs- og sundhedsministeren, Lægemiddelstyrelsen og Sundhedsstyrelsen om senfølger efter covid-19 og bivirkninger ved covid-19-vaccinationer“. Det bliver af de facto lederen af den kontrollerede, sundhedsfaglige opposition i Danmark Christine Stabell Benn fremlagt som en god nyhed, men der er efter min mening tale om, at de ansvarlige eller mistænkte bliver sat til at efterforske og dermed formentlig frifinde sig selv for forbrydelser mod den danske folkesundhed. Den praksis er uredelig indenfor mistanker om andre former for kriminalitet og overgreb og dermed naturligvis også, når der er tale om coronavaccinerelateret kriminalitet og overgreb som her.

De mange sager med alvorlige bivirkninger efter coronavaccinerne kan ikke længere holdes ude af hovedstrømmen. DR skriver således i dag, at “BioNTech skal i retten i den første sag om bivirkninger ved coronavaccine”. Det drejer sig om en sag fra Tyskland, hvor en kvinde har sagsøgt virksomheden for 150.000 euro svarende til omkring 1,1 mio. kr. som erstatning for legemsbeskadigelse samt for en anden uspecificeret skade. Hun hævder i følge DR, at vaccinen gav hende smerter i overkroppen, hævede hænder og fødder, søvnproblemer og gjorde hende udmattet. Hvad DR ikke nævner er, at BioNTech-vaccinen er den vaccine, som de fleste i Danmark kender som Pfizer-vaccinen, hvorved skaden på Pfizer bliver reduceret, så lidt propaganda fik de trods alt sneget ind i denne nyhedshistorie.

Jeg kan kun anbefale alle, der oplever sig skadet af en coronavaccine om at komme i gang med anmeldelser og søgsmål, evt. mod staten. Producenterne og de myndigheder der tillod de facto tvangsvaccination med utilstrækkeligt dokumenterede vacciner skal ikke have lov til at slippe for straf, og man skal naturligvis have en stor økonomisk erstatning for den lidelse, man måske resten af livet skal døje med for at have udvist samfundssind og blind tillid til de korrupte, forførte, afpressede eller inkompetente autoriteter.

Kilde og flere nyheder: 
Nyhedsportalen 12.06.2023

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay valgfrit beløb til 335544.

Cover: Unsplash.com (bruce mars)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here