Home Skagen En ildsjæl takker af

En ildsjæl takker af

en-ildsjael-takker-af

En ildsjæl takker af

22. juni 2023 – kl. 9:54 – af Michael Egelund (WebRedaktør)

Hanne Rasmussen har efter 47 aktive år i Skagen gymnastikforening GF76 selv valgt, at nu er tiden inde til at lukke regnearket ned, og lægge regnemaskinen i skuffen.

Stafetten som kasserer er således givet videre.

Hanne var med til at starte Gymnastikforeningen tilbage i 1976. Dengang var gymnastikken slået sammen med håndboldklubben.

Hanne gik selv til gymnastik og kunne derfor se flere fordele og muligheder, hvis gymnastikken havde sin egen forening. Sammen med 3 andre, der også brændte for gymnastikken; Aksel, Bent og Kaj, begyndte de at undersøge muligheden for at skabe en gymnastikforening i Skagen.

De gik i banken og fik et JA, hvis de selv kautionerede personligt for midlerne, den chance turde de godt tage, for gymnastikken var noget de alle brændte for og troede på.

Hanne startede dengang som kasserer i foreningen, men gav efter nogle år posten videre, da hun hellere ville bruge sin energi på at træne børn og unge.

Hannes hjerte har altid banket for børnenes motorik, og at de lærte at gøre øvelserne på den rigtige måde. Derfor er det også blevet til mange kurser og masser af viden på lige dette område igennem årenes løb.

Hanne har altid elsket at gå til og at undervise i gymnastik, og som hun selv siger: ellers havde jeg jo heller ikke været med i så mange år.

Når man spørger Hanne hvad hun husker bedst fra sin tid i Skagen Gymnastikforening, kommer der mange svar. Men det der rører hende mest er det store sammenhold og de mange frivillige trænere, der altid har været en del af foreningen, og dem har der været mange af igennem årenes løb.

Hun kan også fortælle om mange sjove ture for alle foreningens medlemmer, om juletræsfester, familiedage, overlevelsesture, og mange sjove fester.

I alle de år hun har trænet, står en speciel tid helt klar for hende. Det var dengang hun havde hold sammen med sin datter og sit barnebarn; 3 generationer på samme hold.

Når Hanne giver stafetten videre har hun siddet på kassererposten i rigtig mange år.

Det har heller ikke været en nem beslutning for hende at stoppe, men som hun selv siger, findes det rigtige tidspunkt ikke, og hun vil hellere stoppe mens tid er og mens hun stadig har mulighed for at hjælpe de nye godt på vej.

Hanne ved godt hvad hun skal få tiden til at gå med, for som det store familiemenneske hun er, skal der bruges mere tid sammen med hendes 3 oldebørn.

Bestyrelsen og alle de frivillige i GF76 takker Hanne for den kæmpe indsats hun har gjort i foreningen gennem tiden. Vi er så glade for stadig at have hende på sidelinjen i tiden fremover.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here