Home Koncert Loppen Situationsfornærmelse, Users & Chæk

Situationsfornærmelse, Users & Chæk

2
0
situationsfornaermelse,-users-&-chaek

Med deres take på højtråbende, hurtig og sandfundssatirisk punk er Situationsfornærmelse kommet for at blive! Når punkbandet har lagt Roskilde ned, slutter de sommeren af med en højenergisk aften på Loppen sammen med aarhusianske CHÆK og det dansk-britiske post-punk band USERS fredag d. 18. august.

Situationsfornærmelse leverer lynhurtig punkrock og de spiller, som galt det livet. Teksterne tegner karikaturer af danskheden og kredser om den politiske korrekthed og alt det, vi ellers ikke taler om. Menuen bliver sikkert serveret med højt humør, skarp selvironi og absolut ingen ydmyghed over for dem, der skulle mene noget andet. 

Det startede i det små, men som tiden er gået, blev det hurtigt klart for alle og enhver, at intet sted er for stort (eller småt) til Situationsfornærmelse. Med to anmelderroste EP’er og et solidt live-ry, er det heller ingen overraskelse, at Aarhus-kvartetten er blevet booket til årets Roskilde Festival.

Med hitsne “Kaff’ Eller Knep”, “Ind Med Hænderne”, “Camp Skrald mig”, og man kunne blive ved, har Situationsfornærmelse for længe siden slået fast, at de er nogen man skal holde øje med. Situationsfornærmelse har aldrig skuffet, og hvorfor skulle de det. For som bandet altid siger: “En hurtig omgang dansk har aldrig været sjovere”

USERS
“We are all users of this life ruining drug called capitalism”

Ordene stammer fra bandet USERS, der er navnet på Danmarks nyeste post-punk band, der hurtigt har vækket genklan på den københavnske undergrundsscene. Med rødder i samfundskritisk aktivisme manifesteres kampen for et nyt samfund gennem støjende riffs, aggressiv vokal og tankevækkende tekster.

Trods bandets korte levetid, har USERS med deres seneste show på RUST, Nasty Cut’s Fest & Extinction Rebellion i dén grad bevist, at de er et band, man bør holde øje med. Musikken er et “wake-up call”, du kan danse til, og det bliver der rig mulighed for når USERS præsenterer håb blandt frustrationer i et højt tempo. 

CHÆK
Chæk er et nyt dansk band, der spiller punk med inspiration fra lidt af hvert. Bandet består af fire unge musikere fra Aarhus, og med en høj energi og hurtig musik, er det svært at stå stille når CHÆK indtager scenen.

Med ungdomsoprør i hjertet og forstærkere skruet op på MAX har CHÆK allerede været godt rundt på aarhusianske scener og spillet op til smadderfest, og nu står de klar til at indtage København og Loppen fredag d. 18. august.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here