Home Frederikshavn Springteam Sæby fik besøg af kommunens sommercamp

Springteam Sæby fik besøg af kommunens sommercamp

springteam-saeby-fik-besog-af-kommunens-sommercamp

Springteam Sæby fik besøg af kommunens sommercamp

2. juli 2023 – kl. 11:24 – af Henrik Christensen

Fredag formiddag kom 24 børn fra Frederikshavn kommunes sommercamp i Sæby på besøg hos Springteam Sæby i springhallen i Spektrum. Trænerne Kristian Haugaard, Frederikke og Andrea tog imod dem og var klar til 2,5 timers spring, sjov og leg. Nogle af børnene var vant til at komme i springhallen, mens det var en helt ny oplevelse for andre. Springhallen er udstyret med mange forskellige redskaber, fiberbane, trampoliner, ”pomfritgrav” og meget andet, som sommercamp-børnene kunne boltre sig på. Særligt de store trampoliner blev brugt flittigt til både små og store spring. Fra den ene af de store trampoliner, springer man ud i ”pomfritgraven”, som er et stort dybt hul fyldt med skumgummiklodser, som ligner kæmpe pomfritter, deraf navnet. Pomfritterne er en sjov oplevelse at dykke ned i og en udfordring at komme op af igen, så hele kroppen skal i brug. Men op kom alle børn, der var godt trætte efter en tempofyldt formiddag, og desuden var de fyldt med gode oplevelser oven på en hel uge med sjove og udforende aktiviteter rundt om hos byens foreninger og i klubben på Hans Aabelsvej.

Kristian Haugaard, som er instruktør for både micro- og minigymnaster i Springteam Sæby, opfordrede alle børnene til at komme igen til Springteam Sæbys Søndagssjov efter sommerferien, hvor hallen er åben om søndagen for leg og spring kl. 12-15.

Det varer ikke længe før Kristian og de andre trænere igen åbner dørene for børn i alle aldre, når Springteam Sæbys egen springcamp starter på mandag. 80 lokale børn deltager i campen plus 10 gymnaster fra venskabsforeningen Bolbro på Fyn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here