Home Frederikshavn Spændende og mulighedsrig villa med en flot plantegning og 3 gode værelser

Spændende og mulighedsrig villa med en flot plantegning og 3 gode værelser

spaendende-og-mulighedsrig-villa-med-en-flot-plantegning-og-3-gode-vaerelser

Spændende og mulighedsrig villa med en flot plantegning og 3 gode værelser

8. juli 2023 – kl. 8:37 – af Henrik Christensen

home Sæby – Læsø: Velkommen til Birkevej 6 – en rolig villavej i Sulbæk – et hyggeligt område med villaer, der er velplaceret mellem det nordlige Sæby og sydlige Frederikshavn. I har banestien der føre direkte ind til Sæby, skolebussen for enden af vejen og en kort gåtur på blot 600m til den dejlige sandstrand.

Boligens udtryk med gule sten og fladt tag vidner om en moderne byggestil i1960’erne – og med en modernisering vil der nemt kunne skabes rammen om en moderne 2020 villa.

Villaen fremstår flere steder i overvejende originalstand – hvilket giver en unik mulighed for at sætte eget præg på indretning, design og funktion. Villaen har en mulighedsrig plantegning, der gør det nemt at indrette boligen til nutidens behov, hvad end der er taler om den unge, midaldrende eller ældre målgruppe.

Villaen byder velkommen i en rummelig entre med ovenlys, der også fungere som fordelingsgang til den resterende del af boligen. Lyst og velindrettet JKE-køkken med hvide låger og træbordplade. Fra køkkenet er der direkte adgang til en rummelig stue, der er indrettet med spisebord i forlængelse af køkkenet samt en hyggelig indrettet opholdsstue med masser af plads til afslapning imens der er tændt op i pejsen. Fra stuen – husets opholdsrum og samlingssted er havedøren til den solrige vinkelterrasse og flotte have veltilvokset have.

Traditionel værelseafdeling med værelser, badeværelse og toilet. Villaen er indrettet med 3 værelser, der alle er i fin størrelse og i 2 af værelserne er der indbygget skabe. Badeværelset er moderniseret med hvide klinker på gulvet, der står flot til de turkise klinker på væggene, der er bruser i forbindelse med badekar, vask og toilet samt et ovenlysvindue, der kan åbnes. Gæstetoilet med samme smukke turkise klinker, vask, toilet og ovenlys.

Sluttelig er der et bryggers med grovkøkken, plads til vaskemaskine og adgang til et selvstændigt fyrrum med god plads til opbevaring. Med øje for energivenlighed er der solceller på taget.

Huset er velplaceret på grunden med en hyggelig have, hvor beplantningen er vokset op således at I er sikre læ og masser af privatliv. Imellem for og baghave, er der mini-skov med en charmerende lille sti igennem. Dejlig overdækket østvendt morgenterrasse samt en vinkelterrasse mod syd-vest. Lang flisebelagt indkørsel, carport og garage.

Kort fortalt en spændende og mulighedsrig villa i et roligt kvarter.

Pris: 745.000

Udbetaling: 40.000

Ejerudgifter pr. måned:  1.700

Energiklasse: D

Boligareal: 147 m2

Grundareal: 1.411 m2

Link til home.dkVilla – 9300 Sæby – Birkevej 6, Sulbæk (home.dk)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here