Home Lolland Falster Oversprøjtet med graffiti: Noget værre svineri!

Oversprøjtet med graffiti: Noget værre svineri!

2
0
oversprojtet-med-graffiti:-noget-vaerre-svineri!
‘Jeg elsker dig, Marie’ – men tilsyneladende ikke fuglehuset… Privatfoto

Fuglehuset og området omkring dette i Hejrede Sø ved Maribo er blevet oversprøjtet med graffiti

Jonas Sørvin jso@ftgruppen.dk

Fugle, dejlig natur og rolige omgivelser.

Det er det, man forventer at blive mødt af, når man bruger fuglehuset i Hejrede Sø ved Maribo.

Men det var bestemt ikke det syn, der mødte Lynge Nielsen, lokal borger i Maribo, da han kiggede forbi det lokale fuglehus forleden.

Annonce

Som du kan se af billedet øverst i artiklen, har der været lavet graffitti-hærværk i det ellers så fredfyldte fuglehus, og det generer og irriterer Lynge Nielsen.

– Jeg synes, det er noget svineri. Det er ikke kun inde i huset, det er også i træerne omkring huset og på skraldespandene.

– Senest var der også nogen, der havde lavet bål nede på stien ved huset. Det er vanvittigt, der skal sprøjtes graffiti, så det ødelægger oplevelsen for alle andre.

– Der kommer jo af og til folk forbi, der bliver viet, hvor de står på parkeringspladsen og får taget billeder med Hejrede Sø som baggrund. Den er jo flot uden graffiti, men når det så ser sådan her ud, når man kommer, så har man jo ikke lyst til at tage de billeder, siger Lynge Nielsen.

Han er irriteret på dem, der står bag graffitien og opfordrer dem til at finde noget andet at bruge tiden på. Der er masser af mangel på frivillige, lyder det.

– Hvis de keder sig, så kom ud og lav noget – i stedet for ballade. Der er så mange, der kan bruge hjælp. Det burde være muligt at finde på noget andet at tage sig til i sommerferien, siger Lynge Nielsen, der ikke ved, hvem der står bag hærværket.

Problemet er også, at fuglehuset ligger i fred og ro, og der er ikke mange, der kan se, hvad der bliver lavet dernede, og så kan man altid kigge op på parkeringspladsen og se, om der kommer nogen, fortæller han.

Også rundt om fuglehuset er der sprøjtet med graffiti mange steder. Privatfoto

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here