Home Skanderborg Afslappende og familievenlig søndag på Smukfest

Afslappende og familievenlig søndag på Smukfest

2
0
afslappende-og-familievenlig-sondag-pa-smukfest

Afslappende og familievenlig søndag på Smukfest

Søndagen – den sidste, vel at mærke – har i mange år været en mere afslappet dag end de øvrige festivaldage. Familievenlig, og i 2023 gør festivalen endnu mere for at imødekomme ikke mindst lokale børnefamilier om søndagen.

Artiklens øverste billede
Familierne har i mange år været glade for at besøge Smukfest om søndagen, som typisk er mere afslappet end de øvrige dage. Foto: Theis Poulsen 

Popcorn og snacks, danske popnavne på scenerne, gode burgere og sjove performancekunstnere på stylter: Ingredienser til den perfekte familiedag på Smukfest 2023. 

Det kan godt være, at barkflis og klapvognshjul ikke er den perfekte kombination, og vejret kan ingen jo spå om, men hvert år har mange familier et fantastisk frirum på festivalens sidste dag. 

I en del af den store festivalskov er oprydningen allerede i gang om søndagen, hvor der skal pakkes sammen, køres restvarer ud, og krantransporter henter de første containere ud af Dyrehaven. Nedtagningen tages på den måde i etaper, og det er godt for både skoven, mennesker og den logistiske kabale. 

En del publikummer har festet i mange dage og er måske lidt trætte. Det hele kombineret skaber præmisserne for en dag i lidt lavere festivalgear, og det passer øjensynligt rigtigt godt for ikke mindst Skanderborgs mange børnefamilier. Alle børnearmbånd til festivalen er revet væk i år, også den nye søndagsvariant. 

Skanderborg Festivalklub gør sig særligt umage i år for at skabe en festivaldag, som både er en voksenfest i sin egen ret, og en familieudflugt. En natklub som 90’eren ved Sølundindgangen omdannes til sodavandsdiskotek, og der er kræset ekstra for underholdningen og de sjove påfund i børnehøjde. 

Festivalens infoteria, Ambassaden byder indenfor med gratis popcorn, ansigtsmaling og hyggelig stemning. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here