Home Koncert Amager Bio Austin TV – BETA, 23. februar

Austin TV – BETA, 23. februar

2
0
austin-tv-–-beta,-23.-februar
Austin TV – BETA, 23. februar

Austin TV er et af de vigtigste rockbands i Latinamerika. På trods af at det er instrumentalmusik, har de meget at sige. De bruger masker der passer til deres konceptalbum, som giver de liv til deres motto “Tu Cara No Importa, Importas Tú” (Dit ansigt betyder ikke noget, du gør!).

Deres ikoniske konceptalbum “Fontana Bella” blev produceret af Emmanuelle del Real (Café Tacvbas keyboardist og komponist), udgivet i 2007 på deres Vive Latino Festival-show. Efter 10 års pause annoncerede de deres første comeback-show, Selling Out på kun 3 minutter på Foro Indie Rocks.

Deres seneste album er et af de mest ventede album i 2023, ifølge Rolling Stone Mexico magazine. 40.000 mennesker så Austin TV’s tilbagevenden til scenen som en af hovednavnene ved Vive Latino 2023, den vigtigste festival i Latinamerika. Album, kaldet “Rizoma”, udkom i slutningen af september 2023. Det indeholder 9 instrumentale stykker, der er optaget helt live på Estudios Noviembre i Mexico City.

De udsolgte for Pepsi Center WTC med en kapacitet på 6.000 mennesker, og konsoliderede sig selv som det vigtigste instrumentelle rockband i Mexico. Nu kan man opleve dem på BETA i København

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here