Home Koncert Alice Andreas Tilliander & Goran Kajfeš – 12.07.2024 – ALICE

Andreas Tilliander & Goran Kajfeš – 12.07.2024 – ALICE

2
0
andreas-tilliander-&-goran-kajfes-–-1207.2024-–-alice
Andreas Tilliander & Goran Kajfeš – 12.07.2024 – ALICE

Fredag _12.07.24130 DKK + gebyr

Eksklusivt duosamarbejde i krydsfeltet mellem pulserende jazz og resonerende ambient

Den feterede trompetist Goran Kajfeš (Fire! Orchestra) og den respekterede elektroniske musiker Andreas Tilliander mødes i et ambient og sitrende duo-samarbejde, hvor Kajfeš’ forkærlighed for messingblæs og puls smelter smukt sammen med Tillianders eksperimenterende og mangfoldige ambient-elektroniske lydverden. Når de gæster ALICE under Copenhagen Jazz Festival, spiller de det spritnye værk “In Cmin” – en hyldest til Terry Rileys ikoniske “In C”.

To af Sveriges mest respekterede musikere fra hhv jazzscenen og den elektroniske scene, Goran Kajfeš og Andreas Tilliander, mødes i et sitrende duo-samarbejde på ALICE under Copenhagen Jazz Festival. Selvom Tilliander og Kajfeš kommer fra meget forskellige musikalske baggrunde, har de fundet i hinanden en ligesindet nysgerrighed sammen med ønsket om konstant at søge efter nye måder at udfordre både sig selv og publikum på. I deres musik mødes det analoge med det digitale, og Kajfeš’ forkærlighed for messingblæs og puls smelter smukt sammen med Tillianders eksperimenterende og mangfoldige ambient-elektroniske lydverden.

Goran Kajfeš er en trompetist, bandleder, producer og komponist, der konstant udforsker og bevæger sig på tværs af genrer med sine forskellige konstellationer. Han har medvirket i grupper som Oddjob, Nacka Forum, Angles 9. Tropiques og Fire! Orchestra, som ALICE har haft glæden af at præsentere før, og vundet Nordic Music Prize og flere svenske Grammy Awards. Andreas Tilliander er som få andre en dybt integreret del af den svenske elektroniske musikscene – både som mangeårig og succesfuld soloartist og aktiv inden for vidt forskellige genrer under flere forskellige navne, men også som oplysende vært for det svenske radioprogram “Elektroniskt i P2”.

Duoen har spillet flere svenske koncerter siden 2019 og nu har vi fornøjelsen af dem på ALICE under Copenhagen Jazz Festival, hvor de præsenterer det spritnye værk “In Cmin” – en hyldest til Terry Rileys ikoniske “In C”.

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2024, der finder sted fra 5. juni til 14. juli på 120 venues i hele hovedstaden. Se programmet på www.jazz.dk

ALICE på Stairway
Mens vores koncertsal på Nørre Allé 7 renoveres, genhuses ALICE midlertidigt på Stairway i Vanløse.

Fredag _12.07.24
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 130 DKK + gebyr
Facebook
Køb billet130 DKK

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here