Epsteins bagmænd har nu afsløret sig selv ved at indgå forlig på 2,5 mia. kr. Folk, der fortsat støtter Israel, kan lide af antisocial personlighedsforstyrrelse, og specielt ministre bør undersøges herfor.

The Exposé fortæller, at Bill Gates’ forretningsforbindelser har indgået forlig på 365 mio. $ med de kvinder, der var ofre for den pædofile, zionistiske agent Jeffrey Epstein. 365 mio $ svarer til godt 2,5 mia. kr. Det er afgørelsen i et samlet, civilt søgsmål, som kvinderne havde anlagt mod den jødisk-zionistiske bank JPMorgan Chase. Der er dog formentlig fortsat tale om en god return on investment (ROI) for bagmændene, selvom de nu skal punge ud med 2,5 mia. kr. til den ene gruppe af ofre. Den anden gruppe af ofre er de magtfulde mænd, der er blevet og formentlig fortsat bliver afpresset af videooptagelser af sex med mindreårige piger til at føre israelsk-zionistisk-jødisk politik. Epstein/Maxwell-operationen var som bekendt en zionistisk honningfælde-operation i stor skala. Sidste år betalte USA således 4,8 mia. $ svarende 33,5 mia. kr. til Israel i udlandsstøtte. Det giver en ROI på en faktor 13.

Israels antihumanisme Talrige artikler i både hovedstrømspressen og den alternative presse har afsløret Israels brutale massakre på civilbefolkningen i Gaza. Et barn bliver dræbt hvert 10. minut i Gaza. Peter Osborne fra Declassified UK beskriver i en ny artikel i Consortium News, hvordan israelske bosættere på Vestbredden under beskyttelse af det israelske militær i årevis har udført terror mod palæstinensere. Han beskriver, hvordan israelske jøder overfalder kvinder og ældre og invaderer private, palæstinensiske hjem, ødelægger dem og stjæler penge. I kølvandet på disse afsløringer udtaler Danmarks udenrigsminister, Lars Løkke Rasmussen, at han står fast på dansk støtte til Israel.

Jeg er modstander af alle former for overfald på uskyldige mennesker, uanset om de er jøder, muslimer, kristne, eller hvad de måtte identificere sig som. Når uskyldige jøder bliver overfaldet, så kalder man det ‘antisemitisme’, men hvad kalder man det, når det er jøderne, der overfalder uskyldige mennesker? Man kunne f.eks. betegne det ‘antihumanisme’. Det er tilmed en antihumanistisk ideologi, der er rodfæstet i judaismens hellige tekster.

Ministre bør ikke have personlighedsforstyrrelser Når Danmark anført af Lars Løkke Rasmussen og Mette Frederiksen fortsætter med at støtte Israel og kun tager afstand fra antisemitisme og ikke jødernes antihumanisme, så overvejer jeg, om Lars Løkke, Mette F. og andre der fortsætter med at støtte Israel mon lider af antisocial personlighedsforstyrrelse. Der er givetvist også mange af dem, der udfører såkaldte antisemitiske angreb på uskyldige jøder, der ligeledes har antisocial personlighedsforstyrrelse. Det betyder, at det grundlæggende problem ikke er, at man er kritisk overfor jøder, judaisme, zionisme og Israel, men at man har en antisocial personlighedsforstyrrelse, der kan føre til, at man udfører eller støtter voldelige overgreb på uskyldige mennesker og tilmed kan finde en form for nydelse derved.

Det vil derfor være hensigtsmæssigt, hvis Danmarks ministre fremover screenes for antisocial personlighedsforstyrrelse og måske også narcissistisk personlighedsforstyrrelse, så vi sikrer, at landet ikke er ledet af egoistiske psykopater. Ganske meget af den nuværende og tidligere regerings politik kan betegnes som antihumanistisk og meget af det ville måske kunne undgås fremover, hvis der kommer et lovkrav om, at ministre skal være i stand til at føle ægte empati.

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 12. november 2023.

Coverfoto: Unsplash.com (Patrick Collins)

0 0 votes

Brugervurdering