Home maxbrik Forsøgt udvist for bestandigt for skjulte optagelser af frimurerlogen

Forsøgt udvist for bestandigt for skjulte optagelser af frimurerlogen

8
0

I 2017 blev en Nordmand forsøgt udvist for bestandigt i forlængelse af meningsløse skjulte optagelser fra den pædofile Frimurerloge!

Nordmanden stod bag 20 timers skjulte optagelser fra møder i den klamme loge styret af de falske jøder der købte sig til fulde borgerrettigheder og magten af en statsbankerot Frederik VI i 1813 og fik det i 1814

Offentligheden kan ikke få af vide hvad der var på de omtalte videoer, som lå til grund for afpresning, men må nøjes med anklagers tilkendegivelse af, at det hele var meningsløst og lidt sølle!

Dog ikke mere sølle end samme anklager satte store bevægelser i sving for at få udleveret Nordmanden til retsforfølgelse i Danmark mod hans vilje, hvor han blev krævet udvist for bestandigt, i forlængelse af de meningsløse optagelser.

Ovenstående “banale” sag må siges at stå i kontrast til de mange sager om tilflyttere, som i årtier har kunne fortsætte deres personfarlige kriminalitet

100 hjemmerøverier, fra Kroatien og stadig velkommen, mens en gammel nordmand bag meningsløse skjulte videooptagelser og sølle afpresningsforsøg kræves udvist for bestandigt.

Nordmanden endte med 6 måneders ubetinget fængsel samt 1½ års betingende og indrejseforbud i 6 år!

Jeg sætter DKK 1.000,00 at dommer i sagen selv er logeaffald!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here