@majssnack

Sværg – det er skræmmende det her. Troede den var defekt , og så eksploderede den bare. Og endnu et par bukser er ødelagt… Af den grund er jeg ude. Der gik vitterligt minutter før den startede, derfor blev jeg så forskrækket hahaha – det ligner viiirkelig jeg overreagerer tho.

♬ love nwantinti (ah ah ah) – CKay

@majssnack

Sværg – det er skræmmende det her. Troede den var defekt , og så eksploderede den bare. Og endnu et par bukser er ødelagt… Af den grund er jeg ude. Der gik vitterligt minutter før den startede, derfor blev jeg så forskrækket hahaha – det ligner viiirkelig jeg overreagerer tho. #madglad #samyang #selfheatingmeal #selfheating #hotpot #foodietiktok #foodtiktok #asianfood #noodles #instantnoodles #hotpothack #fypage #dansktiktok #nudleropskrift

♬ love nwantinti (ah ah ah) – CKay