Home maxbrik 20.000 seere forsvundet fra “nyhederne” denne uge

20.000 seere forsvundet fra “nyhederne” denne uge

9
0

DR Nyheder & TV2 Nyhedernes deroute fortsætter med stor hast. Alene den sidste uge har yderligere 20.000 danskere opgivet de religiøst besatte, dybt kriminelle og utroværdige nyheder tildelt monopol og ublu overførselsindkomst!

Seertal for nyheder på fjernsyn har aldrig i fjernsynets historie og efter almen udbredelse været så elendige som nu. Den ensidige dækning og de mange løgne fra Ukraine som opfølgning til deres spærretid, jødepas, aflusning, fællesbade og censur – har gjort stort indtrykt på selv de mest hjernevaskede!

Vi stadig  kan kigge i vejviseren efter svar på alle de vigtige spørgsmål, fordi vi med sikkerhed kan slå fast, at det ikke bliver de kriminelle og religiøst besatte medier som kommer til at stille dem – De aner ikke hvad hverken ytringsfrihed, journalistik, SMS,UFO eller konspirationsteori betyder!

Jo flere der slukker for det aggressive og skatteyderbetalte falske jøde-propaganda som på 20 år har involveret os i 4 landsskadelige angrebskrige foruden statskup i Ukraine og deltagelse i biologiske angreb på dansk identitet og befolkning gennem løgn – jo bedre.

Hvis du er en af dem som har slukket for DR og TV2 “nyheder” og indset hvad de er oglaver – vil DR og TV2 gerne høre fra dig – Det sidste var en joke.

Samtlige danske medier undlader bevidst at fortælle befolkningen om de dårligste seertal NOGENSINDE – Fordi de ved det vil have en forstærkende effekt!

De fortier med andre ord en rigtig og for befolkningen og “demokratiet” meget relevant nyhed for personlig vindings skyld – Det er hverken journalistik eller nyheder – Det er tættere på beskæmmende og kriminelt!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here