Home maxbrik Alex vil ikke lægges til last for myndighedernes afgørelser

Alex vil ikke lægges til last for myndighedernes afgørelser

7
0


Video er snuppet fra skatteyderbetalte Ekstra Bladet.
Hensyn til almenvellet overstiger det kriminelle og religiøst besatte medies “rettigheder”

Danske Medier beskylder en bankrøver for at stjæle to pebernødder på vej ud af banken!

Det er mere sjov end kritik?

Ingen forventer konsekvenser?

TÆNK HVIS MAN SOM ALEX INDTIL NU – KUNNE UNDGÅ AT LÆGGES TIL LAST FOR MYNDIGHEDERNES AFGØRELSER

Det er støj som skal iscenesætte dine religiøst besatte og kriminelle medier som kritiske. De kunne have valgt 100 andre sager – f.eks. kunne de have forfulgt deres fornemmeste opgave jvf. den ublu overførselsindkomst – og spurgt Alex om baggrunden for han og trosfæller på Christiansborg fastholder Danmark i et forældet religiøst korrumperet og repræsentativt pseudo-demokrati?

Men det nægter ikke bare Ekstra-Bladet, men SAMTLIGE danske medier på ublu, anti-demokratisk og retsstatsundergravende overførselsindkomst – og enhver kan sige sig selv, at baggrunden ikke kan være andet end religiøs – Hvordan kan så mange mennesker blive enige om at lyve, snyde og bedrage for personlig vindings skyld, og for at reducere alle andre til ernæringsobjekter; religion!

Vi skal tilbage og ikke frem  Tilbage fordi skrænten er i sigte, og der er langt ned!

BEKÆMP ZION MAFIA – ANGRIB ZIONS KIRKER
Fyld ZIONs kirkers automater (ATM) med Coca-Cola – Brug deres egen gift mod dem selv.

Jeg mener det – Fyld deres pengeautomater med coca-cola, og skaf kontanter og  bemandende bankfillialer tilbage, mens du i tilgift reducerer de psykiatriske lønninger til ledelsen. De opnåede besparelser på mindre antal pengetransporter, mindre antal kontanter, fillialer osv – kom sjovt nok aldrig kunderne tilgode – kontanterne blev udskiftet med nye digitale-gebyrer for ingenting!

Angrib teleboxe foran ZIONs kirker (banker), indkøbscentre, Bilka, Føtex, Salling, Netto, Fakta, Brugsen, så de ikke kan lave digitale pengetransaktioner men må ty til kontanter. Lav et hul i toppen og tøm en stor falske Coca-cola i hullet

Den dag vi er et kontantløs samfund, kan besættelsesmagten starte ragnarok med tryk på én knap – Det er ikke en mulighed de skal have – Vi taler om de samme mennesker som stod bag covid-19 og den falske vaccine. Det er ikke en option vi kan eller skal vælge

Vi har ikke noget valg og er nødt til at bekæmpe den udvikling disse parasitter ønsker, fordi de åbenlyst ikke varetager Danmarks, men derimod sindssyge globale-religiøse målsætninger for en sekt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here