Den religiøse Cavlingpris, bliver næste gang uddelt som en nøglering og ikke statue.

Sagen er den, at den tidligere så prestigefyldte statuette der bliver uddelt af det skatteyderbetalte religiøse beskæftigelsesprojekt kaldet Journalistforbundet, fuldstændig har mistet sin værdi og troværdighed ikke bare blandt de religiøse trosfæller der har den frækhed at kalde sig journalister, men i befolkningen.

Det stoppede med Jesper Tynell der afslørede valgsvindler Claus Hjort Frederiksens ulovligheder i beskæftigelsesministeriet uden skyggen af konsekvenser for hverken Claus eller øvrige ansvarlige. Man uddelte Danmarks dengang mest prestigefyldte pris til en afsløring uden effekt. – Det har man sikkert gjort tidligere og i hvert fald senere!

Du kan være sikker på det ikke bliver afsløringer omkring f.eks. den falske vaccine og de ansvarlige bag, som nogensinde kommer til at pryde listen over falske jøder der har kunne kalde sig prismodtagere.

Cavling er nu blot en af de over 120 årlige priser falske jøder uddeler til sig selv for skatteydernes penge, bare for at kunne være i deres skind og sind!

Derfor har dansk Journalistforbund truffet en beslutning om at reducere statuetten og den fine prisuddeling til et zoom-møde og en nøglering. Hvem der skal have Cavling-nøgleringen i 2023 ved vi først til januar næste år, men jeg gætter på det bliver en  pædofilbeskyttende- og socialbedragerisk falsk jøde og ashkenazist – som sædvane!

Snart vil de falske jøder slås om ikke at få prisen og den uønsket ekstra opmærksomhed på socialbedrageren som følger med!