Mange danskere og herunder nu også selviscenesatte “frihedskæmpere” kalder mig en taber, mens det i virkeligheden er mig som er vinderen.

Det er mig magthavere som chefredaktører, partiledere, politidirektører og departementschefer ikke  tør stille op mod, mig de har jagtet i skjul, mig de udelukker fra SOME, mit navn de ikke tør sige, og mig de har bedrevet censur mod længe før den officielle “retfærdiggørelse” fra EU!

Jeg bliver formentlig også snart den første de tager pengene fra for at sige de forkerte ting!

Faktisk er jeg formentlig den eneste danske frihedskæmper magthavere ikke tør stille op mod og skal være glade for er presset til at leve i eksil.

Så at kalde mig taber er helt forkert, og især når det kommer fra folk der selv vågnede og blev “frihedskæmper” da finansverden sparkede manden ud for ikke selv at have regnet ud hvad der foregik, og stille dumme spørgsmål!

Finansgeniet der ikke kan tælle til 91

– Jeg er vinderen Mads – jeg er manden som har sat magthaverne skakmat og offentliggjort afsløringer det har taget over ti år at komme til bunds i før de overhovedet kunne offentliggøres – det er ikke viden baseret på Youtube, men indhentet gennem opsøgende research og konfrontation med egen krop som indsats af besættelsesmagten, deres svindel og humbug.

Jeg ved hvordan de dræbte Yahya Hassan for jeg har været genstand for de samme procedure, og jeg ved hvordan man lukker munden på enhver psykiater og psykolog (herunder din kone). Jeg har set det meste af besættelsesmagtens skumle og mørke kroge med egne øjne, og jeg ved præcis hvad der foregår i dag – også når du kalder mig “anti-semit” i troen på jeg er idiot som dine følgere!

Jeg ved hvordan deres svindel ved domstole fungerer, for jeg har været vilkårligt anholdt og politisk fængslet bag lukkede døre siden Muhammedkrisen.

Du er jo ikke Semit Mads Palsvig – og sandheden er desværre for dig og os andre “anti-semitisk”

Du erkender med din svada, at du ALDRIG kommer frem til sandheden, fordi du er farvet af din religion og de kollektivt grandiøse tvangstanker om, at i skulle være Guds udvalgte. Jeg kan sige med 100% sikkerhed, at du ikke er blandt Guds udvalgte Mads, trust me!

Min frihedskamp er noget der får din egen andel i frihedskampen til at fremstå lidt sølle, for du har vist ikke rigtig selv afsløret noget som helst, men videreformidler blot noget andre har afsløret. Herunder iscenesat støj som det lille batchnummer-trick med satanisten; Max

Og som med Marc Real skal vi alle fale på halen, fordi du (ifølge dig selv) har stået 10 gange foran DR på 6-7 år. Det lyder som Marc der bliver helt forpustet af de 3 foredrag han holdte for Frihedslisten på bare 1 måned i september 2021 – Han gisper tilsyneladende også stadig efter vejret!

..Eller Frihedslisten som går på juleferie fordi frihedskampen er noget sekundært!

Du var på Folkemødet igen i år, men havde som Frihedslisten heller ikke tid tll at konfrontere magthaverne og den kriminelle presse. Du var der vist mest for at løfte dig selv gennem andre udenlandske og internationale truthseekers der forsøger det samme som dig i deres hjemland? – i hvert fald med rette uddannelser tildelt gennem et religiøst korrumperet uddannelsessystem, og måske med rette ophav, samt tilsyneladende sat i søen for at fjerne fokus og fremkalde støj – præcis som dig selv!

Støj som skal fritage danskere fra at gøre deres forbandet fædrelandspligt – Konfrontation af de kriminelle medier og den socialbedrageriske og religiøst inficerede ledelse bag!

DKK 60.000,00 for et telt og en skærm med live-streaming fra andre selv-indbildte smølfer, som i øjeblikket måske har travlt med at løfte sig selv i deres eget hjemland, hinanden og hinandens støj til niveauet over støj.

80% sandhed og 20% fokuseret støj så illusionen kan fortsætte – også efter en potentiel revolution med samme sindssyge falske smølfer bag roret!

JFK21 og Mads vil ikke bare redde Damark men hele verden, og hvis den selvudråbte vinder Mads Palsvig som alle magthavere tør stille op mod, og som ikke bliver politisk forfulgt eller chikaneret af Google, Facebook, Youtube, banker og Politi – fortsætter sin vinder-path indtil videre, har han og JFK21 formentlig allerede 1 mandat i 2035.

Så mangler han bare 90 for at ændre tilstanden i Danmark og udskifte de kriminelle religiøse troldefabrikker som lyver til befolkningen, med rigtige medier!

JanMaxbrik
No fake-jew tolerance and BS policy

#kukkuk #finansgeni #½frihed