Home maxbrik Den ikke-vestlige indvandre Rasmus Klump

Den ikke-vestlige indvandre Rasmus Klump

6
0

PÅVIRKNINGSAGENT FINANSIERET OG STYRET AF  ASHKENAZIBANDEN
Officielt er dine kriminelle og religiøst besatte medier modstandere af Rasmus Paludan som afbrænder Koranen og får Pædoti-beskyttelse til at lave opstandelse på Blågårdsplads!

Dine skatteyderbetalte og religiøst besatte medier bekæmper deres politiske “modstander” med masser af skatteyderbetalt spalteplads og sendeflade. Den spalteplads og sendeflade som konsekvent ikke tilbydes kritikere af de skatteyderbetalte danske medier, samt anvendes til kritik af de indvandrer som købte sig til fulde borgerrettigheder af en statsbankerot Frederik VI for 210 år siden, og som har besat samme medier – Rasmus trosfæller!

Rasmus er i deres øjne en slags legal racist, og det er i dette lys man tildeler Rasmus spalteplads og sendeflade i de skatteyderbetalte medier. De medier som bedriver censur mod folk der kræver ashkenazi-banden rejser hjem efter 210 års besættelse!

Rasmus og Stram Kurs er kontrolleret opposition som forsøger at spille dig ud mod de muslimer de selv har oversvømmet nationen med – De gør det helt bevidst fordi de er det mest racistiske folkefærd på denne planet, men ikke kan opnå nogen gevinst ved at fortælle dig deres sande identitet – så de lyver – de lyver om alt!

F.eks. er det helt åbenlyst for enhver, at disse mennesker i strid med deres officielle forklaring IKKE sigter mod en to-stats løsning i de besatte områder af Palæstina

De fragmenterer bevidst og systematisk for at uskadeliggøre og nedkæmpe enhver modstand deres besættelse og åbenlyse sigte mod permaanent overtagelse og anektering – det samme de bekriger i Ukraine..


Hvad er det russere gør i Ukraine, som Israel ikke har gjort i årtier i Palæstina og Golan Højderne?

Det er dybt hyklerisk og opkast-fremkaldende når skatteyderbetalte Politiken og den lille sky socialbedrager Christian Jensen nu igen spiller foregangsmand for ytringsfrihed og peger på manden der indtil han bliver spurgt om ashkenazi mener, at alle ikke-vestlige indvandrer skal skride hjem!

Christian Jensen er en simpel og dokumenterbar kriminel
Christian Jensen har i 4 år bedrevet grundlovsstridig censur og nægter pure at stille op mod beskyldninger om socialbedrageri og medvirken til religiøst organiserede valgsvindel – han lader som om kritik ikke eksisterer, mens han hæver sin ublu og uberettigede overførselsindkomst!

Chrtistian ønsker f.eks. ikke du skal vide, at Rasmus Paludan har været på sviptur til Israel 3 gange på 2 år – Rasmus burde sidde bag tremmer, ved af de personer som har arrangeret Rasmus politibeskyttelse, som med 100% sikkerhed er det præcis samme som Rasmus; ashkeNAZIST!

Dansk Folkeparti stemmer ja til alle angrebskrige i Mellemøsten fordi de lever indenrigspolitisk af de flygtninge de selv oversvømmer landet med – som en fugl der skider i egen rede!

Christian Jensen har som øvrige nepotistansatte chefredaktører reduceret sig selv til et legitimt mål for befolkningen jvf. International lov, og Christian skal ikke være her længere – vi kan ikke stiltiende fortsat være vidne til Christian Jensen og hans sindssyge trosfællers biologiske angreb på befolkningen, deres tåbelige og landsskadelige angrebskrige for Israel på bekostning af Danmark – deres valgsvindel, kvaksalveri, pædofili samt omfattende, landsskadelige og anti-demokratiske socialbedrageri!

210 års besættelse er slut og Christian skal som Rasmus hjem til ashkeNAZILAND og leve af religiøs nepotisme og religiøst organiserede kriminalitet derfra

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here