Det hele er meget simpelt uanset de mange som forsøger at forvirre og komplicere!

Hvis du ikke ved dine skatteyderbetalte medier lyver bevidst, ondsindet og er religiøst besat af anti-danskere – er dette hvad du skal fastslå som nummer 1.

Der findes utallige sager som synliggør dine medier er fulde af løgn og varetager religiøse særinteresser. Det er ALTID den samme “landmand om høster “frugten” af deres “nyheder” og politik. Kig f.eks. på de sager man bevidst fortier og den religiøse fælles- nævner der er i alle disse sager.

ALLE SELVUDRÅBTE “VÅGNE” OG “FRIHEDSKÆMPERE” VED AT MEDIERNE LYVER OG FORTIER BEVIDST, SYSTEMATISK OG KONSEKVENT!

Når du har fastslået dine skatteyderbetalte medier ikke er hvad de udgiver sig for, og de står i ledtog med de religiøse trosfæller man har løftet til berømmelse og folketingsvalg gennem samme kriminelle medier (politikere) – er din næste opgave at regne ud hvis opgave det er, at skaffe dig selv, men i særdeleshed dine efterkommere rigtige medier.

Hvis politikere, politi, forvaltningen, forsvaret, kongehuset eller kommunekontoret ikke virker – at det officielt mediernes opgave at tage affære – Men hvis opgave er det at tage affære, når det er medierne som ikke virker?

Er det dine efterkommere, nu hvor det tilsyneladende ikke er dig?

Er det Flemming Blicher, Mads Palsvig, Kent Nielsen, Den Frie Presse, Per Brændgaard, Frihedsbevægelsens Fællesråd eller Morten Wilder?

Er det min og få andres opgave, alene?

Først når Danmark har fået rigtige medier, kan der ændres på alle de andre forkerte ting – ikke før!

Fortsættes herunder..

Når Flemming Blicher siger han bruger den politiske platform til at få adgang til medier – er det hovedrystende dumt.

Hvorfor går Flemming ikke direkte til de medier han vil have taletid hos, i stedet for at lade dem bestemme om de vil møde op til hans tidsspilde?

I øvrigt får både Flemming og Mads taletid og spalteplads i de skatteyderfinansierede kriminelle medier – men de agerer hvergang sandsæk!

MAN KAN IKKE BEKÆMPE PÆDOFILE PSYKOPATER MED CHOKOLADEKAGE OG SANG
Man kan ikke bekæmpe pædofile kriminelle psykopater med en sober tone og på deres præmisser – Sådan hænger verden ikke sammen, og det kan du altsammen godt selv regne ud.

Så stop med at spilde din egen, Danmark og dine efterkommeres fremtid, samt ve & vel

Konfronter de kriminelle medier som nægter at stille op til kritik, endsige give deres rigtige kritikere adgang til den skatteyderbetalte spalteplads og sendeflade.

Gør det på egne ben og efterkommeres vegne – ikke mine, og slet ikke bag en selvudråbt “leder”

Hvis du ikke er interesseret nok i, at skaffe rigtige medier og vil gøre en indsats på den konto, så luk røven og stop din medvirken til at sprede støj, ligegyldige sociale sammenkomster og forvirrende underholdning som fjerner fokus fra den simple men dybt presserende opgave vi som nation, og du som dansker har!