Home maxbrik Dokumenterbar Idiot, beklager!

Dokumenterbar Idiot, beklager!

8
0

Jeg er rent faktisk i stand til at dokumentere du er en idiot og papegøje, som desværre ikke kan meget andet end at gentage noget du har hørt en anden sige før dig – Du er et plastik-menneske og en papegøje som har lært at sige veluddannet, veloplyst og fri!

Du fatter bjælde af hvad ordene betyder, ligesom ord som “konspirationsteorier”, “UFO” og en lang række andre ord nogen bilder dig ind betyder noget andet end de rent faktisk gør – men det er heller ikke så vigtig.

Lad os hoppe tilbage til 9/11 eller 11 september 2001 hvor World Trade Center blev angrebet af ashkenazibanden og Satans Synagoge. Herunder er et videoklip fra BBC og dagen hvor hændelsen skete.

To vel- og skatteyderbetalte reportere påstår, at en bygning du kan se i baggrunden er styrtet sammen, på trods af enhver med deres egne øjne og en smule indsigt kan konstatere den påstand er lodret forkert!

Hvorfor fortæller BBC, at Salomon bygningen er styrtet sammen før det overhovedet er sket, og hvorfor benægter BBC og de falske jøder som en anden Casper Christensen i Klovn?

På trods af du kan se de lyver med dine egne øjne, vælger du at tro på de kriminelle medier som blot gentager den samme løgn igen og igen, indtil du har lært at gentage som den papegøje og nazist du på bekymrende vis har ladet dig forvandle til!

Spærretid, Jødepas, aflusning, fællesbad, censur, propaganda, angrebskrige og drab på danske systemkritikere (Yahya Hassan) – Prøv at nævne noget Nazisterne gjorde som du ikke aktuelt er en aktiv del af?

Som du kan se i video herunder er der ikke rigtig noget at diskutere – Bygning 7 står oprejst efter skatteyderbetalte BBC har erklæret den kollapset – og uanset hvor mange gange de falske jøder gentager løgnen, ændrer det ikke på sandheden.

De ansvarlige bag 9/11 er det samme som var ansvarlige for Covid-19, USS Liberty, Lavon Affair, Muhammedkrise og formentlig drab på Oluf Palme. Deres religiøse trosfæller i kriminelle medier fortier og benægter alt, uanset om de bliver fanget med en rygende pistol i hånden – De er psykopater – kollektivt psykopater.

De løj også i Skripal-sagen hvor de har placeret en britisk betjent “Nick Bailey” to forskellige steder på samme tid. De lader som om kritik af deres løgn ikke eksisterer og deres løgnehistorie står stadig til trone hos både DR og TV2, mens kriminelle DR har fjernet den ene artikel når man søger efter “Nick Bailey” – De har ingen moral disse mennesker!

Du kan du få meget skæg ud af Nick Bailey med Open AI (AI Chat).

ChatGPT Robotten er i virkeligheden så dum og så lidt robot, at den ikke selv kan gennemskue Nick Bailey ikke kan være to steder på én gang! – Det er med andre ord ikke hverken en robot eller AI – det er sofistikeret copy/paste!

TILBAGE PÅ SPORET..
Ovenstående billeder er fra henholdsvis skatteyderbetalte og religiøst besatte B.T. og Ekstra Bladet. Der bliver sendt hilsner til Frimurerlogen i begge billeder som naturligvis ikke blot er tilfældigt udvalgt fra den video hvor de stammer.

Se hvor hårdt man skal klippe i rå-video for at komme op med et billede som sender den velkendte loge-hilsen til de pædofile gamle vamle og grådige mænd?

Begge aviser, med hver deres hilsen!

Jeg er ked af det er blevet min opgave at fortælle dig du er en idiot – men nogen bliver nødt til at gøre forsøget på at undgå du skal leve et helt liv og dø som ignorant!

Stop med at være papegøje, please – Konfronter dine dybt kriminelle og skatteyderbetalte pædofilbeskyttende medier, og de sindssyge falske jøder som har besat dem, og misbruger Danmark til forfølgelse af deres global-religiøse målsætninger som matcher deres trosfælle Adolf Hitler for 80 år siden!

Vi har ikke hverken retsstat eller demokrati – det kan man i sagens natur ikke have samtidig med skatteyderbetalte medier som lyver bevidst, ondsindet, systematisk og konsekvent!

JanMaxbrik

#mordere #svindlere #nazister

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here