Home maxbrik Mette Frederiksen er langt fra den første nazist i NATO

Mette Frederiksen er langt fra den første nazist i NATO

7
0

En simpel kriminel som leder for NATO er ikke noget nyt, og desværre er det heller ikke første gang en kriminel leder af NATO kalder sig dansk uden at være det!

Hvad får en kæmpe organisation som NATO til at vælge en simpel kriminel der gennem mere end 4 år har pure nægtet at stille op mod beskyldninger om religiøst organiserede valgsvindel, mens hun dræber (Yahya Hassan) og jagter danske systemkritikere udenfor Danmarks grænser!

NATO er en religiøst korrumperet og dybt kriminel organisation som forfølger præcis samme global-religiøse målsætning som deres trosfælle Adolf Hitler for 80 år siden. Det er de samme og det er det samme de kæmper for; Noahide Laws

NATO har tidligere ikke bare haft en række af denne type mennesker ansat på de øverste poster i organisationen – utallige højtstående nazister før Mette har prydet posten som chef for den religiøst undergravet, dybt kriminelle og menneskefjendske ashkeNAZI organisation.

NATO har som dine medier og deres religiøse trosfæller på Christiansborg ikke skyggen af legitim eksistensberettigelse og er en direkte trussel mod Danmark og Danmarks befolkning – sidstnævnte også efter de skulle være så heldige at vinde 3 verdnskrig – De har ALDRIG været venner af Danmark og bliver det aldrig – de er styret fra Israel!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here