Home maxbrik Fiktiv friværdi for genindført censur?

Fiktiv friværdi for genindført censur?

6
0

DU HAR REDUCERET DIG SELV TIL EN LEGOMAND I LEGOLAND

Danskere har indgået en slags fælles stiltiende aftale ingen taler om, fordi det skaber en dårlig stemning.

Den genindførte censur og alt det andet, er måske alligevel slet ikke en for høj pris for den fiktive friværdi, tænker de – og de er naturligvis i deres gode ret til ikke at konfrontere de magthavere som har genindført censuren på bekostning af vores Grundlov!

Al din rigdom og velfærd kommer gennem angrebskrige, kvaksalveri, tyveri, slaveri, misbrug, bedrag og urent trav – og du lader som om du ikke ved det, og gør hvad du kan med dine bidrag til landsindsamlingen (medvirken til yderligere finansiering af de falske jøders sindssyge global-religiøse agenda).

MIDDELMÅDIG GRÅDIGHED
Lad os se det i øjnene – Prisen for din personlige og fiktive friværdi er ytringsfrihed, demokrati og retsstat – men du har i egen opfattelse fortjent din fiktive friværdi, og skænker ikke dine efterkommere ét minuts tanke, hvis det skal ske på bekostning af den fiktive friværdi.

EN fiktiv værdi du er kommet sovende til, og ikke rigtig kan forklare eller retfærdiggøre, selvom du skam gerne ville!

Faktisk var der ikke noget du hellere ville end, at skulle redegøre overfor dine efterkommere hvorfor netop du har fortjent den fiktive friværdi (de 6 x mere for gamle mursten på 20 år) – du har bare ikke haft tid endnu!

Dine efterkommere tror måske det har været gratis for dig, at sende Danmark i 4 landsskadelige og ulovlige angrebskrige og fremkalde millioner af potentielle fjender foruden den demografiske oversvømmelse i de samme 20 år

Utallige ulovlige angrebskrige, religiøst organiserede valgsvindel, drab på danske systemkritikere (Yahya Hassan), spærretid, jødepas, aflusning, fællesbad og så meget mere – altsammen påhæftet et udsalgsskilt for, at vi kan opretholde din fiktive friværdi og tarvelige illusion!

Du er blevet låst af kriminelle, og er nu så låst, at du har reduceret dig selv til det samme som dem – et kriminel plastik-menneske i Legoland!

Du vil som de kriminelle magthavere ikke tale om din andel i affæren, og det er helt okay – Hvis du vil leve og dø som ignorant eller et svin i fastelavnsudklædning, er det dit eget valg – Bare husk, at du rent faktisk havde et valg, og det blev truffet af dig på ikke egne  men i særdeleshed dine efterkommeres bekostning.

Du er som medlemmer af den danske besættelsesmagt en klam idiot, når du ikke kan finde tiden til at konfrontere de kriminelle medier som du ved lyver til din nabo – og lader som om det ikke er din opgave og fædrelandspligt!

Dine efterkommere kommer til at vide besked!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here