Home maxbrik FIND DENNE MASSEMORDER OG FJENDE AF DANMARK

FIND DENNE MASSEMORDER OG FJENDE AF DANMARK

8
0

Find adressen på denne pædofile sindssyge anti-dansker, nazist og morder.

Denne mand har utallige danske liv på samvittigheden med hans professionelle løgn for zion mafia – og han bliver ved. Han er advaret over 100 gange men den rabiat-religiøse selvindbildte jøde, fortsætter det landskadelige og kriminelle virke.

Det skal ophøre nu!

Det religiøt korrumperet Pædoti kommer ligesom TV2 ikke til at efterleve aftalte spilleregler og har ikke sinde at påbegynde. Thorkild Fogde og hans forgænger har reduceret politikorpset til en rockerklub for Frimurerlogen og den kollektivt sindssyge ashkenazibande, der købte sig fulde borgerrettigheder af en statsbankerot Frederik VI i 1814. En bankerot de havde påført ham gennem lån til krig!

Peter Møller er dokumenterbar professionel løgner for zion mafia, fjende af Danmark og del af besættelsesmagten – og han skal fjernes eller uskadeliggøres som følge af hans historik og sytematiske terror samt medvirken til massemord – Det er med andre ord en fædrelandpligt at fjerne/ukadeliggøre denne kriminelle massemorder, fjende af Danmark og sindssyge parasit.

Smæk ham et par på kassen og smid ham i havnen – Og gør det igen hvis han kommer tilbage!

Landsforræder og massemorder Peter Møller skal ikke være her længere!

Hvis du ved hvor denne landsforræder bor – giv et praj på snothvalp@gmail.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here