Connie Ringgaard og Per Brændgaard kidnappede kritikken af Mads Geertsen og DR, uden nogensinde selv at have afsløret noget eller deltaget i “angreb” på Mads Geertsen før 2 minutter i 12, og nu “afslører” Flemming Blicher i sin bog om den frihedsbevægelse han aldrig har været en del af, hvad Jan Maxbrik har afsløret før Flemming Blicher overhovedet blev selvudråbt “frihedskæmper”

Så ved vi hvem der i fremtiden kommer til at stå som leder af denne kritik i offentligheden, eller rettere, hvem der skal bagatellisere og reducere oplysningerne til diffus støj.

Per Brændgaard kalder konsekvent ashkenazi for jøder, på trods af det er faktuel nonsens – Det gør han helt bevidst, og han benytter enhver lejlighed til at kæde ashkenazi sammen med jødedom. Manden er som Flemming Blicher en ulv i fåreklæder, og de er begge det præcis modsatte af hvad de udgiver sig for – Se Per Brændgaard gøre sig til ekspert i kontrolleret opposition – det er komplet latterligt fordi enhver med bare middel IQ har gennemskuet hvad disse mennesker laver (støj indefra)

Fælles for Gøg og Gokke er, at de har lært det hele på 5 minutter, og de ALDRIG har konfronterert de reelle magthavere med andet end ligegyldig støj og diffus pladder. Se bare hvordan de fik afmonteret Mads Geertsen sagen, og reduceret det til noget diffus pladder!

Hvorfor kommer disse mennesker først så sent med den store viden, og hvorfor vil de være ledere og forene, samle og socialisere – og ikke selv lade sig forene, samle og socialisere med den eksisterende frihedsbevægelse?

Hvis nu det var sådan at de var dygtige til at ramme besættelsesmagten, men det er ikke tilfældet – de er gode til at forføre og underholde, og det er præcis hvad de laver, mens de giver indtryk af du ikke behøver gøre noget aktivt selv!

Hvor Flemming Blicher har disse oplysninger om ashkenazibandens overtagelse i 1813 fra,  sætter jeg 100 på ikke er gengivet i hans bog. Jeg sætter også 100 på, at denne opdagelse ikke har kostet hr. Blicher noget som helst.

Grav-røvere!

https://perbraendgaard.dk/2023/07/18/flemming-blicher-afsloerer-rothschilds-kontrol-over-danmark/

NEWS-FLASH BROR LORT – HVIS DU OPRIGTIG ER FRIHEDSKÆMPER OG FØLGER FLEMMING BLICHER, PER BRÆNDGAARD, KENT NIELSEN, DEN FRIE PRESSE, FRIHEDSLISETN – Er du ikke bare Frihedskæmper – men også idiot, mest det sidste og faktisk slet ikke det første. Sorry – it´s true!