Noahide Laws er fremtidens fælles og globale lov hvis besættelsesmagten i Danmark får deres vilje. Kort fortalt er det et sæt regel som gør besættelsesmagtens medlemmer og deres afkom til det herrefolk de i egen opfattelse er, som følge af deres signifikant højere intelligens.

De er ved at nå stadiet Gud, og vil selv til at skabe mennesker – de perfekte arbejdere og soldater!

De forveksler intelligens med noget jeg endnu ikke kan sætte ord på hvad er, men er så langt fra medmenneskelighed og næstekærlighed, at man næsten kan mistænke disse væsener for ikke at være mennesker – de er kollektivt berøvet evnen til empati og sympati, men ved hvad det er, og foregiver selv at besidde – Det de selv kalder psykopati, omend der mangler et godt ord for det kollektive sindssyge og storhedsvanvid!

På papiret er Danmark en retsstat, men i praksis er vi noget helt andet – Vi er allerede styret af Noahide Laws i skjul, mens etikette og varedeklaration siger Retsstat og Grundlov.

HVORDAN VIRKER NOAHIDE LAWS
En af de personer som har nydt godt af Noahide Laws er f.eks. Ekstra Bladets Henrik Qvortrup, der som alle andre er på vej væk fra den totale deroute og selvmordstruet lorteavis. Henrik Qvortrup slap med 3 måneder i fodlænke for at være økonomisk bagmand til organiserede kreditkort-tyveri gennem en lang periode.

Han blev efter den tvivlsomme dom og udeblivende anke fra Anklagemyndighed, lynhurtig ansat og tildelt gavmild overførselsindkomst hos Jyske Bank og 24syv, trods uren straffeattest, og han sad i Ekstra Bladets chefredaktørstol på et kontor hvor han end ikke kunne få lov at gøre rent som følge af sin straffeattest, om som havde han ville og haft evnerne til dette ekstrajob.

Hvis du ansatte Henrik Qvortrup til at lave rengøring som han laver journalistik, ville du efterfølgende være indehaver af et skinnende badeværelse med et møgbeskidt toilet

THOMAS THOMSEN SAGEN
Lad mig give dig et andet simpelt og aktuelt eksempel. I dag er den sindssyge Thomas Thomsen blev dømt for hans forbrydelser i Nordjylland, og knapt er blækket tørt på domsudskriftet, før danske medier står i kø for at offentliggøre hans navn!

Danske medier har en slags uskrevet regel om, at man offentliggør navne på individer som får mere end 1-2 års ubetinget fængselsstraf, men der er undtagelser.

F.eks. denne “journalist” fra Ekstra Bladet som lige har fået skærpet sin straf fra 3½ års fængsel til forvaring. Hans navn er der INGEN af dine skatteyderbetalte medier som har offentliggjort.

Fortsættes herunder..

Baggrunden for ikke at offentliggøre navnet på “journalisten” der har lavet talrige overgreb på børn – er Noahide Laws! 
Hans forfærdelige forbrydelser popper ikke frem hvis en arbejdsgiver i SFO eller spejderforening i fremtiden søger efter hans navn på Google – i modsætning til Thomas Thomsen, som er færdig – for altid!
“Journalisten” tilhører ligesom Henrik Qvortrup besættelsesmagten, og nyder derfor nogle ekstra privilliger som ikke er goyims forundt, hvilket fik Byretten til at tildele manden sølle 3½ år for hvad han har lavet og hvor længe. Jeg vil undlade at opliste det klamme register her, og henviser til andre artikler i de kriminelle medier, der bevidst fortier hans navn men ikke hans forbrydelser!

Her først kriminelle Ekstra Bladet og DR, som i dag offentliggør Thomas Thomsens navn efter hans dom i Aalborg..

https://ekstrabladet.dk/krimi/mia-sagen-har-sendt-en-skuffet-klient-til-arresten/9838252

https://www.dr.dk/stories/1288510966/her-er-de-fem-ting-retten-fokuserede-paa-i-mia-skadhauge-stevn-sagen

Og her de samme to mediers artikler om den pædofile “journalist”

https://ekstrabladet.dk/krimi/paedofili-doemt-journalist-til-11-aarig-goer-farmand-liderlig/9828100

https://www.dr.dk/nyheder/indland/i-aar-efterforskede-paedofiljaegere-48-aarig-journalist-han-var-lederen-og-den-mest

Kriminelle DR vil gerne underholde med historien om “journalisten” – men de fortæller trods hans forvaringsdom ikke hans navn!

https://www.dr.dk/drtv/serie/journalistens-dobbeltliv_389395

Det er med andre ord ikke hverken nyheden eller dommen som afgør om navnet på en dømt skal offentliggøres – det er chefredaktørens religiøse ophav og særinteresser!

Præcis som når det ikke er dagen for Hugo Helmigs død, men den dag de skatteyderbetalte medier vælger døden skal indtræffe i offentligheden, uden at sammenligne indhold i de to sager. – Det er hverken nyhedsformidling eller journalistik – men derimod varetagelse af særinteresser!

..Og det er stærkt bekymrende, fordi det er konsekvent og gælder samtlige medier tildelt konkurrenceforvridende, retsstatsundergravende, ublu og anti-demokratisk overførselsindkomst.

F.eks. er disse bekymrende forhold netop blevet misbrugt til biologisk krigsførelse mod Danmark og dansk identitet med de tåbelige mRNA “vacciner”, spærretid, jødepas, aflusning, fællesbad osv.

Samtlige danske medier på ublu overførselsindkomst offentliggør navnet på Thomas Thomsen, mens du kan ikke finde ét eneste dansk medie som fortæller navnet på den pædofile “Journalist” fra Ekstra Bladet – til gengæld ved du nu hvad Noahide Laws er!

Fortsættes herunder..

DEN PÆDOFILE “JOURNALIST” MÅSKE UDE OM 1-2 ÅR 
For ca. 10 år siden fangede Københavns Pædoti en Pædotimand som var kæreste med en af de større pushere på Christiania. Pædotimanden rejste rundt i verden for “narkopenge” og levede det gode liv indtil kæresten blev fanget og han selv opdaget, hvorefter han blev idømt ambulatorisk psykiatrisk behandling, hvilket formentlig i hans tilfælde betød, at han har skulle møde op til enkelte samtaler med en psykiater og Kriminalforsorgen.

Hans kæreste slap mindre heldigt fra sagen, uden jeg kan genkalde detaljerne!

DIN NYE NABO
Men budskabet her er, at man nu kan gøre det samme med den pædofile “journalist” – Ingen vil vide det, hvis han er sluppet fri igen om ½, 1 eller 2 år! – Ingen ved hvem han er, og han bliver helt åbenlyst allerede beskyttet trods hans grusomme forbrydelser,  i modsætning til alle andre!

Du har ikke retsstat og lighed for loven – Du har Noahide Laws, styret af en udspekulerede, fordækt samt kriminel og 210 år gammel besættelsesmagt; Ashkenazibanden!

NOAHIDE LAWS ER LAVET AF “JØDER” OG GÆLDER ALLE ANDRE
Hvorfor har disse mennesker et ord for alle andre end dem selv?

Hør denne Rabbi forklare Noahide Laws – Vi goyims/gentiles/andre har kun 7 nemme love som “nogen” har pålagt os, mens de selv har 684 (eller hvor mange det er)

– Vi simple mennesker har et sæt regler, og de selv har et større og mere komplicerede sæt regler vi slet ikke behøver beskæftige os med og som ikke gælder for os!

Vi kan nøjes med at beskæftige os med de 7 vi er blevet pålagt jvf. deres overbevisning!

Hvis de mener der skal gælde et bestemt sæt regler for alle andre end dem selv, forfølger de så dette mål i skjul, eller er det bare noget de siger for sjov?

#kukkuk #megalomania #SynagogueOfSatan