DE UNGE HAVDE IKKE TID TIL DEMOKRATIET

Den 3-yngste på dette billede kalder sig din statsminister!

 

BØRN UNDER 50 ÅR INGEN ADGANG
Berlingske og en nepotistansat falsk jøde på uberettigede og ublu overførselsindkomst, har i dag fundet anledning til at spilde den skatteyderbetalte spalteplads med et ikke-eksisterende problem, ud af utallige reelle problemer han kunne have valgt!

Jeg taler om historien omkring Folkemødet og påstanden om at valgsvindlere bliver væk fra de falske jøders ferie-koloni, fordi de skal betale DKK 12.500,00 for en køjeseng i et 4 mands værelse. – Artiklen kan ikke vise et eksempel på en som har valgt denne løsning i forbindelse med deres ophold på Bornholm, kun 1 som har afvist.

https://www.berlingske.dk/politik/12000-kroner-for-overnatning-i-koejeseng-nu-bliver-flere-socialdemokrater

En hurtig søgning på booking.com viser, at man her torsdag stadig kan booke et værelse for to personer i en idylisk mølle på øen for DKK 3.000,00

https://www.booking.com/searchresults.da.html?ss=bornholm

Der er utallige problemer med Folkemødet, og dette problem er måske det mindste afdem alle. Spekulanter har gjort deres indtog i Allinge – Politikere har købt ferielejligheder, huse og virksomheder i håbet om at kunne indhente personlig gevinst af Allinges monopol på afvikling af det anti-demokratiske arrangement!

Som det første er den permanente lokation og tildelte monopol et politisk skabt problem som kunne løses med et knipsetag, men politikerne og partier har som sagt investeret i fast ejendom og har nu et økonomisk og/eller strategisk incitament til at opretholde monopolet i Allinge – måske særligt derfor bør det flyttes!

Men der i sandhed større sandsynlighed for at Folkemødet rykker til Christians-Ø, end tættere på der hvor befolkningen befinder sig!

Hertil kommer tiden for afvikling af Folkemødet, uge 24 – som af helt åbenlyse årsager burde flyttes til den periode hvor flest danskere har ferie, og tid til at tale med politikere – industriferien!

Men sandheden er, at dine medievalgte politikere ligesom deres kriminelle trosfæller i danske medier på anti-demokratisk og ublu overførselsindkomst, i virkeligheden hader demokrati og ytringsfrihed, og derfor gør alt hvad de kan for at undgå befolkningen og dem de til daglig lever af at snyde og bedrage!

De er bange – I år mere end nogensinde, og det går kun én vej fra nu af!

Flere og flere vil opdage hvad danske magthavere er bag den spejlblanke glasfacade, de mange flotte ord, lyserøde blomster og store smil!

Simple ashkeNAZISTER og landsforrædere