Home maxbrik Hvorfor deltog Falck i biologiske angreb på Danmark?

Hvorfor deltog Falck i biologiske angreb på Danmark?

13
0

Hvorfor deltog Falck i  biologiske angreb på Danskere og dansk identitet?

Måske fordi Falck er ejet af dybt kriminelle danske virksomheder som Lundbeckfonden med logeaffald Lene Skole-Sørensen i spidsen. Lene har som beskrevet herunder givet Merete Nordentoft 120 millioner til forskning i psykiske sygdomme, minus grådighed!

Lene Skole Sørensen lever bl.a. af, at sælge deres potentielt dødbringende præparater til dansk psykiatri, selvom de ved præparaterne bliver anvendt under tvang mod danske systemkritikere som f.eks. Yahya Hassan, og mod folks vilje i strid med FN menneskerettigheder artikel 5, foruden straffelovens §245.

Det er ikke mange år siden Lundbeck stoppede med at sælge præparater til aflivning af dødsdømte i Amerika – efter pres!

Religiøst Organiserede Kriminalitet
De fortsætter deres salg af ikke-evidens baserede og potentielt dødbringende præparater, som påtvinges folk mod deres vilje, fordi der ikke er noget pres, og fordi dansk pædoti ikke fanger andet end goyims, ludere og lommetyve!

Det er organiserede kriminalitet fra øverste hylde!

Den farligste personlighedsforstyrelse er end ikke oplistet som sygdom..
Grådighed som er den farligste personlighedsforstyrelse af alle, kan desværre ikke oplistes som en psykiatrisk lidelse, fordi det ville ramme ledelsen i bl.a. Danske Bank, Novo, Mærsk, Ørbæk, SAS, DI, DA, 3F, Danmarks Radio, TV2, danske dagblade og så selvfølgelig; Falck, Lundbeck og Lego hårdt i r#ven – så grådighed forbliver normalt!

De samme mennesker synes sjovt nok samtidig at lide af nærighed!

Du kan andetsteds på denne hjemmeside læse om relation mellem Lundbeckfonden, iPsych og Frimurerlogen. Disse mennesker har en ting til fælles udover deres kollektive sindssyge – de er ashkenazister, har en global-religiøs målsætning og er fra det folkefærd som købte sig til magten i Danmark af en statsbankerot Frederik VI i 1813 – En statsbankerot de i høj grad medvirkende til at påføre Kongehuset og Danmark, med lån til en krig hvor de også finansierede modparten!

De er ejere af den privatejet Nationalbank, som de åbnede 1818 – 4-5 år efter at være blevet tildelt fulde borgerrettigheder for deres redning af Kongehus og Staten. Privatisering af Nationalbanken skete med henvisning til Kongens misbrug af statens midler til at drive krig, eller det samme som de falske jøder gør nu og har gjort de sidste 20-30 år.

Den anden store ejer af Falck er ingen ringere end familien som har stjået sig til rigdom, og skidt på den oprindelige opfinder af legoklodsen – familien Kirk Kristiansen!

Det skaber en dårlig stemning at sige sandheden i Danmark. Lidt som at fortælle en 5 årig at julemanden ikke eksisterer i virkeligheden – men sagen er den, at Kirk Kristiansen familien stjal LEGO fra en englænder (Fischer Page) der kaldte sin byggeklods for Kiddicraft


LEGO påstår at have fået rettigheder af Hilary Fisher Page gennem en telefonsamtale i slutningen af 1950’erne – Tiden hvor Hilary Fisher Page begik selvmord!

LEGO har senere købt rettighederne til virksomheden som opfandt byggeklodsen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here