Home maxbrik Kan du se Politiet på dette billlede?

Kan du se Politiet på dette billlede?

6
0

Kan du se Politiet i denne video?

Videoen kommer fra prostitueret presse-fotos.dk, som stiller op til hvad som helst for en skilling!

Måske ved du allerede at rød/blå blot er skuespil for pøblen, og intet ændrer sig på de store linjer uanset hvem der kommer til fadet.

De spiller på samme hold og foregiver at være modstandere, for at du skal have noget at vælge mellem og ligegyldig støj at beskæftige dig med.

Når nye strømninger kommer til, opretter de nye foreninger og partier tilpasset strømninger som kan opstøve folk, og fastholde dem i ineffektivitet og fiasko, samt alle  os andre i det vi altid har haft; en sindssyg religiøs besættelsesmagt!

Måske ved Anette Heick ikke, at Rasmus Paludan i virkeligheden spiller på samme Ashkenazi-hold som hende selv. Rasmus ved Anette spiller på samme hold, men gennemfører hans altid usympatiske opførsel.

Det er ikke svært at regne ud hvem der lyver i denne sag, og jeg tror Rasmus blev flyttet fordi Anette Heick ikke aner hvem hun taler til – en af besættelsesmagtens vigtige brikker!

Det kunne være rart at høre mere om de rigtige steder man skal ringe til, hvis man som en af besættelsesmagtens medlemmer skulle komme i beknep som Anette, men jeg tror ikke du skal regne med vores medier graver mere i den sag, og i såfald er det hele iscenesat underholdning fra start til slut – som når røde og blå medievalgte falske Smølfer går på scenen!

Der er ingen politi på den video selvom Politiet siger de følger Rasmus i den givne situation – Det er med stor sandsynlighed lodret forkert!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here