Home maxbrik Kunstsamlingen “EFTERMÆLE”

Kunstsamlingen “EFTERMÆLE”

6
0


Jan Maxbrik udgiver kunstsamling med 200 kunstværker af besættelsesmagtens medlemmer!

Kunstsamlingen kaldes “EFTERMÆLE”.

Så nu kan enhver dansker få et ægte kunstmaleri af deres fortrukne falske jøde og nazist fra besættelsesmagten. Lidt som i gamle dage hvor man kunne samle på Smølfer, kan du nu samle på kunstværker af de falske og pædofile smølfer som har besat vores land..

Her er f.eks. de falske Smølfer og valgsvindlere som netop har stjålet et 2-cifret milliardbeløb fra statskassen til finansiering af deres hellige krig i Ukraine.

De har ikke befolkningens mandat, og er ikke folkevalgte, men derimod medievalgte af deres kriminelle religiøse trosfæller på ublu overførselsindkomst i danske medier! – Det er  gentaget tyveri fra statskassen, og de ansvarlige vil blive holdt personligt juridisk og økonomisk ansvarlig for deres religiøst organiserede tyveri fra statskassen.

Det er med andre ord ikke Danmark som yder bidrag til Ukraine – Det er besættelsesmagten i Danmark – De falske ashkenazi-jøder og nazister. Det er deres krig og dem som har startet den, ligesom det var dem der startede AIDS og Covid-19 for personlig- og global-religiøs vindings skyld – de forsøger at udrydde andre folkefærd og er kollektivt sindssyge med storhedsvanvid!

De tror helt alvorligt på, at de som deres forfædre før dem og Internet, er signifikant mere intelligente end alle andre, og derfor besidder en større ret til livet end alle andre. De vil have Noahide Laws ikke bare i Danmark og Vesten, men hele verden – De vil som deres trosfælle Adolf Hitler være herrefolk, og intet kan og skal stoppe dem!

De er rablende sindssyge og anvender vores hjælpeorganisationer som Røde Kors til penge, våben, narko og menneskesmugling – De er Satans Synagoge og har ingen nedre moral – i krig er der ingen regler og alt hvad disse parasitter foretager sig foregår i skjul og mørke, mens de anvender ufattelige ressourcer på at opretholde løgnen og den falske facade!

Dette er en af de mest uhyggelige sager i FN regi, og når man kender til FN flygtninge lejre og deres bekymrende manglende interesse i at belyse og stoppe nedenstående organtyverier fra op mod 18.000 syriske flygtningebørn – forstår man til fulde hvorfor Rusland afviser “hjælp” fra de falske jøder og nazister!

ADVARSEL – DETTE ER MEGET VOLDSOMME OG UBEHAGELIGE BILLEDER (Forbudt for børn)

Du skal se dem og tale om sagen fordi dine kriminelle medier og deres trofæller bevidst fortier, ligesom de fortier alle andre nyheder som går dem imod – Al kritik af medier og magthavere kommer fra dem selv – Kun kontrolleret opposition og ubegavede får adgang til den skatteyderbetalte spalteplads og sendeflade i Danmark!

Faktisk er de falske smølfer begyndt at kalde deres tyverier fra Statskassen for bidrag til nazi-organisationen NATO, hvorved Danmark kommer op på de 2% af BNP ved at medvirke til krigen i Ukraine. Det er som sædvane meget ulækkert, og den eneste der kan gøre noget ved det, er dig – Ingen andre kommer og kræver ytringsfrihed og rigtige medier til dine efterkommere – hvis du ikke gider og som sædvane er ligeglad – er ytringsfriheden ikke bare mistet i forbindelse med Ukraine men for altid!

Du sover på din generations vagt, og dit afkom kommer til at betale prisen for din stupiditet. Det er okay med mig, så længe du er bevidst om hvad det er du foretager dig, og hvad prisen for din passivitet og udsalg af alle opnået rettigheder bliver for dine efterkommere. – Du er en idiot, har været det længe og jeg er fuldt bekendt med omstændighederne!

Du kan læse meget mere om Natos bekymrende historik og relationer til nazisme i andre artikler her på hjemmesiden. Danmark har ALTID været på Hitler og Ashkenazisternes side – siden 1813 hvor de overtog magten fra en statsbankerot Frederik VI!

Spærretid, jødepas, aflusning, fællesbad, censur, propaganda, angrebskrige og drab på danske systemkritikere (Yahya Hassan) – Jo, du er nazist, men er blot ikke begavet nok til at indse hvad du har reduceret dig selv til!

Hvis du ikke vil være nazist som nu – skal du konfrontere dine kriminelle og socialbedrageriske chefredaktører og kræve de stiller op til- og giver skatteyderbetalt spalteplads til kritik af dem selv, og at de ellers pakker deres lort, lukker de skatteyderfinansierede troldefabrikker for zion mafia og skrider hjem til ashkenaziland hvor deres kriminelle forfædre kom som besættelsesmagt fra!

Kunstværker leveres som digital tryk på 330 gram canvas i basic frame og størrelsen 20 x 30 cm – Pris DKK 248,00 pr. falske smølf

Du kan finde de 200 forskellige portrætterede falske jøder og medlemmer af Danmarks skjulte pædofile og socialbedrageriske besættelsesmagt under kategorien; Kultur – Undergrundskunst.

Øvrige eksempler..


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here