Home maxbrik Mangfoldighed i dansk film

Mangfoldighed i dansk film

9
0

“Fra og med efteråret 2023 skal filmhold, der ønsker støtte fra Det Danske Filminstitut (DFI), aflevere en såkaldt mangfoldighedsredegørelse. Det meddelte DFI til offentligheden tirsdag.”

Det dansk filminstitut som uddeler millioner af kroner til produktion af dansk film, forsøger officielt at skabe mangfoldighed i danske filmproduktioner, hvilket nu bliver anvendt til retfærdiggørelse af DFI eksistens og politisk støj i dine kriminelle medier!

Hvordan i alverden skulle det religiøst inficeret Danske Filminstitut nogensinde kunne garantere for mangfoldighed i danske film som afspejer det samfund vi lever i, når instanset åbenlyst selv er gennemsyret af religiøs nepotisme og ekstrem mangel på mangfoldighed?

Her kan du se de mange falske smølfer på ublu overførselsindkomst hos DFI.DK, og hvorfor det er rablende skørt at tale om mangfoldighed i dansk film med dette åbenlyst landsskadelige skatteyderbetalte beskæftigelsesprojekt for besættelsesmagtens dovne og socialbedrageriske afkom, som ikke laver andet end at uddele skatteydernes penge til religiøse trosfæller!

Falske Jøder på ublu overførselsindkomst hos det danske Filminstitut
https://www.dfi.dk/omdfi/organisation/medarbejdere

Jeg har som du kan se spurgt DFI hvor mange af de ansatte i organisationen som ikke er afkom af den ashkenazistamme der købte sig til fulde borgerrettigheder af statsbankerot Frederik VI i 1813 – Det kommer der aldrig et svar på, for hvis der er noget Henrik Dahl, Claus Ladegaard og Det Danske Filminstitut ikke ønsker – er det mangfoldighed i danske film og danske medier – det ville være selvmord!

Der er tilsyneladende 1 muslim i DFI, og nærmest ingen rigtige danskere – kun ashkenazi-afkom! – Så tror da fanden at vi bliver bombet med film som opretholder løgnen om WWII og groomer for Satans Synagoge.

Valgsvindler, socialbedrager og falsk jøde Henrik Dahl
https://jyllands-posten.dk/debat/kommentar/ECE16136700/farvel-til-den-kunstneriske-frihed/

Pædofilbeskyttende socialbedrager og falsk jøde Claus Ladegaard
https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE16143820/hvis-vi-oensker-en-filmkultur-i-danmark-der-afspejler-det-samfund-vi-lever-i-saa-skal-de-film-vi-producerer-afspejle-det/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here