Home maxbrik #OnkelReje

#OnkelReje

9
0

 

ONKEL REJE ALIAS LOGEBROR MADS GEERTSEN

Bliver der lavet skønhedscremer af væv fra afdøde børn?

Findes der børnefarme?

Kan man sælge sin sjæl til satan for rigdom og berømmelse?

 

Hvad siger i Jan Gintberg, Torben Chris, Nikolaj Stokholm Michael Schøt, Sebastian Dorset, Lasse Rimmer?

Kan i få jer selv til at indrømme i ligesom trosfæller i kriminelle danske medier mener, at det er fuldkommen normalt når en vammel gammel magtfuld mand med samme satanistiske overbevisning og global-religiøse målsætning som jer selv, bliver inviteret til pool-party med børn på 6, 9 og 11 år han ikke har skyggen af relation til?

Eller er det en pris i er villige til at betale for jeres egen berømmelse og rigdom?Hensyn til almenvellet overstiger rettighedshaver, ophavsret og kommercielt ejerskab 

 

HVAD ER DER SKET..

Dit land blev besat for 210 år siden af et folkefærd der kalder sig jøder uden at være det

 

HVORDAN..

Frederik VI drev Kongehuset og Danmark statsbankerot ved krig, og ashkeNAZIBANDEN købte sig til magten i Danmark mod, at kongen opretholdte egen status og magt


HVEM..

Ashkenazibanden kommer fra østeuropa og har konverteret sig til jødedom af politiske årsager. De udgør 80% af dem der i dag kalder sig jøder, og de dikterer hvad jødedom er. Men de er ikke jøder – deres forfædre har konverteret sig til jødedom og påtvunget Gud sig selv som hans udvalgte.

 

De har kidnappet jødedom, deres religion, identitet og symboler.

 

I 210 år har ashkeNAZISTER gennem grov religiøs nepotisme og misbrug af retten til religionsfrihed siddet på magten, mens de stille men sikkert har forvandlet danskere til nazister – spærretid, jødepas, aflusning, fællesbad, censur, propaganda, angrebskrige og drab på danske systemkritikere forklædt som psykiatrisk hjælp (Yahya Hassan).

Mine facebook-profiler overlever kun i ganske få timer, og plastik-danskere synes det er godt folk der ikke siger hvad de vil høre bliver udsat for censur.

Snart vil de falske jøder gøre det forbudt at kræve muslimerne rejser hjem – Tiltaget kommer fordi nogle er begyndt at kræve Ashkenazibanden skal rejse hjem.

 

De var globale foregangsmænd for ytringsfrihed under Muhammedkrisen, men nu hvor vi taler om dem, er de pludselig blevet globale foregangsmænd for genindførsel af grundlovsstridig censur.

 


Det er tid til et opgør med de anti-danske falske jøder og ashkeNAZISTER – de skal hjem til ashkeNAZILAND og slås for globale noahide laws derfra, mens vi afmonterer dem her og indfører den retsstat vi allerede har aftalt!

 

Så kan de leve af religiøs nepotisme og organiserede kriminalitet derfra, og vi kan undgå den WWIII de så ihærdigt forsøger at bringe til Danmark

#onkelreje #madsgeertsen #dkmedier #dkcyberwar #grooming #socialeEngineering #statsbankerot1813 #fuldeborgerrettigheder1814 #nationalbanken1818 #ashkeNAZISTER

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here