Der er noget sjovt ved blå folketings-politikere der springer ud som erhvervsledere – og gør det skidt!

Folk der fortæller hvor nemt det er at få succes i Danmark, og tordner mod landsmænd på overførselsindkomst.

– Folk som f.eks. Joachim B. Olsen og Naser Khader.

Joachim B. Olsens simple foredragsvirksomhed blev tvangsopløst af myndighederne, fordi ingen gad hyre og høre på Joachim, og netop derfor virker det også besynderligt hvorfor både Ekstra Bladet og B.T. tilsyneladende står i kø for at tilbyde manden ingen gider høre på en ublu overførselsindkomst for at udfylde netop deres spalteplads med støj.

De ville næppe hyre en mand ingen gider høre på, hvis det ikke var skatteyderne som betalte den uberettigede og ublu overførselsindkomst!

Naser Khader har som bekendt åbnet et rejsebureau efter sokkegate, og tilbyder nu rejser til primært Israel hvor han selv er ekspert – det sidste er ikke mine ord men hans egne.

– Og det giver god mening. Naser Khader har ikke lavet andet i Danmark end at varetage netop Israels interesser. Hans far er formentlig flygtet fra Syrien til Danmark af samme grund.

Der har ikke været én eneste angrebskrig hvor Naser Khader ikke stod forrest for at blæse dansk forsvar og danske sønner til angreb for Israels skyld – men det er en anden historie. Nu skal vi tale om manden der ifølge ham selv kan drive et helt land, og se hans evner til at drive hvad der i regnskabet kaldes en mikrovirksomhed i Danmark – og det bliver underholdende.

For det første minder tal i regnskabet ikke om et rejsebureau med 10 destinationer og alt fra golfrejser til hvad ved jeg i nordatlanten – eller for den sags skyld en egentlig virksomhed med ansatte.

Tallene i Naser Khaders virksomhed ligner noget fra en konfirmand, der i sin sparsomme fritid lapper cykler for nabolaget, fra et kælderrum i et socialt boligbyggeri.

Èn ting er helt sikkert – disse regnskabstal vil næppe imponere en teenager som aktuelt sælger puffbars.

Naser Khader har tabt hele egenkapitalen på DKK 250.000,00, og har underskud. Naser har formentlig måtte blotte måsen i Frimurerlogen og låne DKK 400.000,00 for at fortsætte “cykelforretningen”.

Med ovenstående i mende, skal jeg ikke trække spændingen længere. Du skal se “ekspertens” detaljeret forklaring på, hvad der gik galt det første år…

Her er messen i Herning som gik skidt og var dyr for Naser (ingen kunder)
https://www.ferieforalle.dk/planlaeg-dit-besoeg/info-til-branchefolk

Der er en voldsom kontrast mellem udbudet af rejser og de mange flotte ord og store armbevægelser, til tallene i mikrovirksomheden. Hvordan kan man være en mikrovirksomhed med 9 rejsemål og tilknyttede “eksperter”?

Ærlig talt Naser – med henvisning til din samvittighed og sorte historik, var det måske alligevel bedre med puffbars til danske skolebørn – Du får brug for pengene til at flytte når Satans Synagoge er nedkæmpet i Danmark – Du kan naturligvis ikke blive her, hvor du har deltaget i en række meget grove forbrydelser mod nationen!

Hvis ikke puffbar til de unge – så bliv dernede i Israel og lev af religiøs nepotisme og religiøst organiserede kriminalitet derfra!

Tak

Hele regnskabet
https://datacvr.virk.dk/gateway/dokument/downloadDokumentForVirksomhed?dokumentId=amNsb3VkczovLzAzLzRmL2NlL2IzLzRiLzU2ZDMtNDVjOC05NDgxLTliZWUzOGFiYzU0Yg&cvrNummer=43263862

Anmeldelser af Palmyra Naser Khaders Kulturrejser | Læs kundernes anmeldelser af palmyrarejser.dk (trustpilot.com)