Home maxbrik Snart er alle de ansvarlige “politikere” bag Covid19 skandalen udskiftet!

Snart er alle de ansvarlige “politikere” bag Covid19 skandalen udskiftet!

8
0

NØDUDGANGEN
De tidligere taburetklæbende valgsvindlere har de sidste år haft travlt med at forlade den synkende skude Christiansborg, og deres pladser er blevet overtaget af andre falske jøder som forsøger at opretholde illusionen, mens du går ogglemmer alt om de ansvarlige bag det biologiske angreb på Danmarks befolkning, samt frygter den krig de så ihærdigt arbejder på at bringe til Danmark.

Vi har med sikkerhed kun set toppen af isbjerget, og død foruden krig bliver snart Danmarks nærmeste nabo. Jeg siger med sikkerhed, fordi den måde man misbrugte berøvet monopol på spalteplads og sendeflade til at få befolkningen til at føje jødepas, spærretid, aflusning, fællesbad, censur, propaganda, angrebskrige og drab på Yahya Hassan – ganske enkelt ikke efterlader andre muligheder.

Der var ingen grund til censur og afvisning af al sund fornuft, hvis magthavere og danske medier havde haft rent mel i posen. Sandheden er, at danske medier, danske politikere, dansk politi, Efterretningsvæsen, Hjemmeværn og Forsvar deltog AKTIVT i angreb på egen befolkning (Danmarks befolkning)!

Det gjorde det fordi de ikke er danskere mest – de er mest ashkeNAZI og har en global-religiøs målsætning om Noahide Laws ikke bare i Danmark, hvor den er skjult bag en falsk etikette som siger; Retsstat.

Du har hverken retsstat eller demokrati – men Noahide Laws!

Hos DR Nyheder er det praktikanter og nyuddannede særlige uden venner som aktuelt skriver løgne-historierne eller hvad DR kalder Top-Nyheder.

Deres socialbedrageriske “journalister” er som de trosfæller og valgsvindlere man løftede til berømmelse og valg ved at forsvinde.

Katrine herover modtager formentlig i omegnen af DKK 70.000,00 i overførselsindkomst hver måned, for at fylde dine naboer med løgn og latin. – Pigen har ikke skyggen af livserfaring og skriver DR nyheders tophistorier inden hun har fået fjernet titlen som praktikant for det religiøse- og dybt kriminelle beskæftigelsesprojekt!

Det er ikke journalistik, men simpel prostitution, foruden landsskadeligt og kriminelt!

Bemærk antallet af venner og forbindelser – Katrine er en særling. En særling skriver DR Nyheders top-historier. – Hvis du ikke tror mig, så prøv at søg på hende og se hvordan hun gemmer sig!

Sidstnævnte noget både “journalister” og medier har fået travlt med. Flere medier har nu fjernet muligheden for at komme i kontakt med de falske jøde-børn som lægger navn til de religiøst organiserede løgne-historier, profilbilleder bliver fjernet, profiler slettet, kommentarer fra andre end venner deaktiveret osv osv!

Hvilke fantasifulde baggrunde vi skal opleve som grundlag for de ansvarlige valgsvindlere forlader den synkende skude i nærmeste fremtiden, kan kun Guderne vide – men at det fortsætter indtil de alle er væk og du har glemt alt om deres ondsindet biologiske angreb på dine nærmeste og Danmarks befolkning, kan der næppe herske nogen tvivl om!

Det er sådan de formentlig altid har gjort!

JanMaxbrik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here