Snart er du og Danmark en del af WWIII, og ingen med anstændig tankevirksomhed kan være i tvivl, når man kigger på de skridt der bringer os tættere og tættere på hvad zionisterne ønsker og har planlagt længe.

– Du var ligeglad med advarsler mod den falske vaccine

– Du var/er ligeglad med “gain of function” som ALDRIG er blevet nævnt i danske medier, men derimod bevidst fortiet og kaldt noget andet, da man blev nærmest tvunget til at skrive bare lidt, og fordi medierne ved du er så ubegavet, at ville nøjes med deres løgn, og derfor ikke opsøger virkeligheden eller sandheden selv.

– Du er ligeglad med dine skatteyderbetalte medier pure nægter at forfølge deres fornemmeste opgave, deres genindførte censur og du betaler dem stadig fyrsteligt for fortsat at lyve til naboen og dit eget afkom!

– Du er ligeglad med John Podesta Email og det faktum at dine skatteyderbetalte medier og magthavere i fællesskab beskytter udvalgte pædofile trosfæller – det er så ulækkert, at man næsten kunne håbe på dit egen afkom bliver deres næste offer – men det ville du måske også være ligeglad med- man kan rent faktisk blive i tvivl om du er i live – din historik taget i betragtning!

Jeg mener ham der der gik kukkuk i Fields han talte om mennesker som ikke rigtige. En slags Matrix hvor tingene ikke er virkelige. I dit daglige liv og hvis nogen stak en mikrofon og et kamera op i masken på dig og spurgte; Beskytter du pædofile?

Så ville du med 100% sikkerhed sige nej – men du lyver!
..Du beskytter de samme udvalgte pædofile som dine religiøst besatte og skatteyderbetalte medier – gennem stiltiende accept af deres selektive nyhedsformidling!

Jeg kunne blive ved, men det ændrer ingenting – der er alligevel ingen hjemme på 1 sal!

Du er i sandhed og praksis det samme som de kriminelle anti-danske parasitter du undlader at konfrontere.

Det er ikke dit job at sikre dine efterkommere rigtige medier  – det må de sgu selv ligge og rode med, efter de har betalt 6 x mere for dine gamle mursten på 20 år, i en nation som er blevet mindst 6 x værre i samme tidshorisont!

Du er klam – og den er ikke længere!

Jeg elsker mine børn – ja, hold da op!
Glem ikke naboens i den sætning og et billede på facebook hvor i alle smiler til at følge op, samt de fattige du indsamler til, når dine kriminelle medier og besættelssesmagten laver dyrt opsat “Landsindsamling” med studieværter der får en gage for deres ulejlighed, som kunne brødføde en hel by.

Hver gang samler de ind til deres skjulte global-religiøse agenda i forklædning som velgørenhed, og med en appel til din dårlige samvittighed som kan blive vasket hvid på 1 aften.

Sidste gang gik dine penge bl.a. til betaling af overarbejde for de politimænd der lavede afspærringer og zoner i Cambodia, uden brug af PCR test, fordi man i Cambodia ikke behøver overbevise befolkningen før man nedlukker hele bydele og lader dem på den forkerte side sulte!

Dit bidrag var godt givet ud og gjorde en forskel for magthaverne i Cambodia der fik nye lån fra verdensbanken for at indføre nedlukning og røde zoner ud af det blå! – SUPERKLAMT!

Besættelsesmagten er så kyniske og sindssyge, at de misbruger deres hjælpeorganisationer til terror og smugling. Så kyniske, at de høster organer fra flygtningebørn i forlængelse af de krige de selv har startet – og imens sidder du og hygger dig med din velfortjente velfærd, en kedelig bøf, en maskulin kvinde eller feminin mand samt den obligatoriske middelmådige rødvin fra karton!

Selv afsløringer af deres falske velgørenhedsorganisationer og de organiserede organtyverier fra flygtningebørn, og efterfølgende fortielse i skatteyderbetalte medier, kan ikke få din fede røv op af lænestolen.

Jeg kommer ikke til at hverken grine eller græde af dig og de andre passive retarderede danskere, når du endelig engang for alvor vågner, og det vil ingen forskel gøre, for til den tid er der alligevel ikke meget tilbage at redde – Ødelagt og forpint landbrugsjord og ørken under vand, i et land som i værste fald er bombet tilbage til stenalderen!

Dine efterkommere får en hel anden verden end dig og dit luksusliv!

De pædofile efterretningstjenester i Vesten har længe sagt vi kun er 3,8 millioner danskere i 2025 – og det skal såmænd nok komme til at passe meget godt medkrig og de virkelige effekter af mRNA indtræffer

Hvis der er nogle rigtige danskere tilbage i nazi-nationen Danmark – så se at komme væk. Sælg dit hus og stik af hvis du kan – I får krig, og det er danskerne egen skyld – helt egen skyld.

Danskere kan end ikke pege fingre af de magthavere de undlod at konfrontere til den tid eller efter, for de har gennem hele forløbet været det samme som magthavere i praksis. – Det er altså 100% danskernes egen skyld, og det bliver deres eget afkom som skal betale den virkelige pris – som med friværdien!

Det sidste vil jeg ikke holde mig tilbage fra at påminde dem om – altså, at deres egne forfædre er baggrunden for den nye situation de til den tid står i. – Det er sandheden, og jeg kan sige det rent ud, fordi jeg ikke ønsker din stemme nu eller være din/deres leder i fremtiden..

– DU ER EN IDIOT, OG DU – MEN IKKE DIT AFKOM FORTJENER HVAD SOM KOMMER! 

Du og din generation dræbte Danmark og dansk identitet, mens i hyggede jer og gjorde personlig karriere.

Hvor meget din fiktive friværdi er værd efter WWIII bliver spædende at se!

Når krigen kommer, vil jeg opfordre dig til at angribe nogle af de mange privatadresser som bliver offentliggjort her på siden. Angrib og stjæl alt hvad du kan fra disse landsforrædere, og brug værdierne til at komme væk fra de sindssyge falske jøderog fortabte Danmark!

Tag til Østen eller Sydamerika for at finde fred