Home maxbrik Socialbedrageren der fortalte hvordan samtlige #dkmedier genindførte censur

Socialbedrageren der fortalte hvordan samtlige #dkmedier genindførte censur

6
0

Mød den lille klamme Socialbedrager Dennis Christensen, der fortalte hvordan samtlige danske medier genindførte censur i forbindelse med Covid19, og tilmed påstod det havde reddet menneskeliv.

Manden blev fanget, konfronteret, og han har blokeret uden svar – men hæver dog stadig sin uberettigede og ublu religiøst funderet overførselsindkomst for sin aktive deltagelse i det religiøst organiserede kriminalitet mod Danmark.

Dennis Christensen er med andre ord ikke bare kriminel anti-dansker, men en tøsedreng der som alle de andre falske jøder skynder sig i skjul, når de bliver konfronteret og trukket frem i lyset!

Dennis er en del af Satans Synagoge og tåler ikke dages lys – han oppererer i mørke, skjul og bedrag, mens han tvinger skatteydere til at betale ham fyrstelig for hans retsstatsundergravende, kriminelle og anti-demokratiske virke!

Dennis Christensen skal ikke være her længere – Han kan ikke blive i et land hvor han har reduceret sig selv et legitimt mål for befolkningen jvf. International lov, men skal hjem til ashkenaziland og leve af religiøs nepotisme, socialbedrageri og religiøst organiserede kriminalitet derfra.

Dennis har ikke redegjort for hvordan han vil tilbagebetale sit socialbedrageri og landsforræderi – mens hvis han bliver her finder vi nok en løsning og et rigtig arbejde!

Der findes ingen danskere som har gavn af dette skatteyderbetalte “medieforskning” – det er kun noget som er interessant for medier der sælger annoncer, og så selvfølgelig folk der forsøger at oplære og opflaske deres brugere med løgn, og skal måle hvor godt deres løgn virker for at have føling med status af trussel mod egen sikkerhed!

Her kan du se den pædofilbeskyttende lille landsforræder og parasit fra i år i hans sidste tale for DR. Dennis er ikke glemt og bør finde et nyt land at leve af religiøs nepotisme or organiserede kriminalitet fra!

Bemærk i øvrigt hvor “dygtigt” den årligt 4 millioner kroner dyre, klamme og kriminelle bistandsklient Maria Rørbye Rønn præsenterer Dennis. Konen der siden hun blev fanget og konfronteret med hendes kriminalitet har hævet over 30 mill. kroner i anti-demokratisk og landsskadelig overførselsindkomst

https://www.dr.dk/om-dr/moeddr/dr-deler/se-videoen-fra-dr-deler-chefen-dr-medieforskning-saetter-fokus-paa-udviklingen

Her lidt fra den tidligere professor på Københavns Universitet som kalder Dennis og hans trosfæller for mordere. En utvivlsomt fuldkommen korrekt påstand!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here