Home maxbrik Sprængning eller Terror?

Sprængning eller Terror?

9
0

Sprængning eller Terror?
Når dine kriminelle og religiøst besatte medier kalder det en “sprængning af dæmning” og ikke terror, hvad det ret beset er, skal det naturligvis ses i lyset af hvem der har haft gavn af terrorangrebet, og det faktum at ingen af dine kriminelle medier taler om den del – heller!

Det er de falske jøder og nazister, hvis foragt for andre mennesker og folkefærd igen gør sig gældende. De er ligeglade om det er 1.000 eller 100.000 goyims – De har et global-religiøst mål og kollektiv storhedsvanvid, og udrydder alt der måtte komme i vejen – f.eks. Yahya Hassan!

Hvis det havde været Russerne ville dine kriminelle medier have kaldt det terror!

Det er i virkeligheden ualmindeligt nemt at læse mellem linjerne i kriminelle danske medier, når man først kender til deres organiserede kriminalitet og systematiske ondskab, samt hvad de er villige til at gøre for at opretholde den korrumperet magt og opfylde deres global-religiøse målsætninger om Noahide Laws også udenfor Danmarks grænser.

Hos dybt kriminelle TV2 har man tildelt en sælger af ukrainiske nyheder en dansk email-adresse hos virksomheden, og foregiver personen skulle være dansk statsborger og ansat hos TV2 til at varetage Danmarks interesser. Det er åbenlys nonsens..

Kriminelle TV2 køber deres propaganda fra hende her..
https://web.facebook.com/ylia.gordienko/

Efterfølgende anvender de sælgerens navn som ophavsmand til de “danske” nyheder, forklædt som dansk statsborger og ansat på TV2 Danmark. Tiltaget kommer efter man i en lang periode har misbrugt praktikanter som ophavsmænd til de religiøst organiserede løgnehistorier. – De her mennesker har ingen nedre moral overhovedet!

Der er ALTID kun 1 emne og én vinkel!
Yulia taler formentlig end ikke dansk men er blot falsk jøde og nazist som køberne af hendes løgn og propaganda!

https://nyheder.tv2.dk/profil/yulia-gaidai

Kriminelle TV2 har meget svært ved at holde på de professionelle løgnere for zion mafia – de fleste er flygtet for længst, mens danske medier ALDRIG har nævnt det massive pres de har været underlagt gennem en årrække – De pure nægter deres kritikere adgang til den skatteyderbatlte spalteplads og til kritik af dem!

Så længe, at det ikke kan få lov at fortsætte uforstyrret – Derfor opfordrer vi de aktive kriminelle falske jøder til at rejse hjem hvor deres kriminelle forfædre kom fra. De kan ikke blive her hvor de har reduceret sig selv til legitime mål for befolkningen, og hvor opfordringer til at fjerne dem vil gradvist stige i takt med deres bestræbelser på at bringe WW3 til også Danmark!

Anne Engdal Stig Christensen modtager i omegnen af DKK 5 mill. årligt for hendes medvirken til landsskadelig virksomhed for ashkenazibanden og Satans Synagoge.
Hun er som medlem af en besættelsesmagt et juridisk legitimt mål jvf. International lov, og hun bor på Hunderupvej 140, 5230 Odense M.

Anne skal hjem til ashkenaziland og leve af religiøst organiserede kriminalitet derfra, og kan ikke blive i et land hvor hun gennem medvirken til bl.a. biologiske angreb på befolkningen, valgsvindel, socialbedrageri samt beskyttelse af pædofile trosfæller, har reduceret sig selv til et legitimt mål for befolkningen!

JanMaxbrik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here