Home maxbrik Svenskernes lys Rasmus får erstatning – jeg får fingeren!

Svenskernes lys Rasmus får erstatning – jeg får fingeren!

7
0
Den 43-årige politiassistent Jesper Jul fra Københavns Vestegns Politi, som blev dræbt i tjenesten, blev fredag d. 16. december fra bisat fra Roskilde Domkirke.

Svenskernes Lys, den falske jøde og israelsk finansieret Rasmus Paludan har lige fået DKK 3.000,00 i erstatning for 18 minutters uberettigede frihedsberøvelse.

Jeg venter stadig på erstatning for 6 timers uberettigede frihedsberøvelse og korporlig afstraffelse af 2 meter høj psykiatrisk patient tildelt falsk politiskilt og skydevåben i 2019 – ovenstående mens jeg havde håndjern på ryggen, og foran videoovervågning man senere påstod til den betændte Pædotiklamydiahed slet ikke fandtes!

Danmarks aktuelt største vaneforbryder Charlotte Storgaard og hendes årligt 25 millioner kroner dyre pynteinstans og religiøse beskæftigelsesprojekt (DUF) – var mere end 3 måneder om så meget som at reagere i sagen – man skulle sikre sig der ikke var noget video at komme efter!

Rasmus får erstatning efter et par dage!

Svenskernes Lys får pædotibeskyttelse til hans vedvarende forsøg på at hænge de muslimer ud, han selv og besættelsesmagten har oversvømmet landet med – han varetager besættelsesmagtens agenda, og bliver betalt af en fremmede magt for det – i strid med påvirkningsloven!

Jeg bliver smidt væk af Pædotiet når jeg laver énmands-demostration foran DR – fordi jeg gør de 2.500 gavmildt skatteyderfinansierede ansatte utrygge, og ellers kommer private vagter og ødelægger vores videoudstyr for derefter at nægte erstatning!

Nogen burde gøre det samme ved DR – men så virker loven!

Hvor længe har du tænkt dig at lade de pædofile falske jøder og nazister fortsætte deres destruktion af Danmark – alt hvad de har gjort mod mig, er noget de kommer til at gøre mod dig hvis du åbner munden – er det hvad du vil aflevere videre til dine efterkommere?

Et land besat af pædofile lunatics med storhedsvanvid?

Vil du lære dine børn at de lever i ufrihed og må beredde sig på et liv som plastik og sminket lig?

Herunder kan du se hvordan den betændte Pædotiklamydiahed reagerer 14 okt. 2019 på en anmeldelse sendt direkte til også dem, den 15 juli 2019 – 3 måneder om at besvare en anmeldelse om overfald, mens iført håndjern fra en psykiatrisk patient tildelt pædotiskilt og skydevåben – Langt over den tid man er forpligtet til at gemme videomateriale!

Nedenstående er en klar overtrædelse af straffelovens kapitel 16 med høj straframme – men i Danmark har vi Noahide Laws og ikke retsstat. DUF modtog i perioden fra 15 juli til medio oktober utallige rykkerskrivelser i forsøget på at sikre videomateriale – de svarede ikke!

Retsstaten og demokratiet er ren indbildning – Og Rasmus er en del af det der officielt “bekæmper” ham – Bekæmper ham med masser af spalteplads i skatteyderbetalte medier

#kukkuk – er der overhovedet nogen hjemme på 1 sal hr. og fru Danmark?

Den psykiatriske patient hos Vestegnens Pædoti er formentlig stadig aktiv for Frimurerlogens Rockerborg på Vestegnen – Der hvor borgere ud af det blå pludselig begynder at dræbe “betjente” (afdøde Jesper er kendt for at sende sin hund efter de unge mennesker som en slags træning – han gav dem et forspring inden han slap sin hund fri – manden var psykopat, og det er naturligvis derfor han blev dræbt).

Hvor er manden der gjorde det idag?
Han er som Yahya Hassan formentlig også død!

Du skal ikke blive overrasket hvis der kommer flere af den slags historier i fremtiden fra Vestegnen – Der er flere komplet uegnede psykiatriske patienter tilknyttende ashkenazibandens rockerborg!


Styrelsen for Patientsikkerhed har indgivet falsk politianmeldelse
Voldelig anholdelse i Lufthavnen 14 juli 2019 sker i forlængelse af falsk politianmeldelse fra et offentligt instans!

Der er efterfølgende indgivet pædotianmeldelse mod Styrelsen for Patientsikkerhed for falsk politianmeldelse mod undertegnede, men dansk Pædoti lader som om anmeldelse ikke eksisterer, præcis som med alle andre anmeldelser rettet mod dem selv og medlemmer af den sidssyge religiøse sekt.

..Og præcis ligesom vores medier der heller ikke formidler nyheder som går dem selv imod – de falske jøder har ingen moral overhovedet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here