Dine medier er dybt racistiske, og forsøger at tegne et billede af, at ukrainske liv skulle være mere værdifulde end civilbefolkningen i Syrien og Libyen – som de selv har tæppe-bombet uden artikler om, eller optælling af døde børn!

Det tæller ikke i samme bog, fordi de falske jøder som har besat dine medier i virkeligheden vil skide på alle andre folkefærd end dem selv. De angriber Semitter i Syrien (ja, Alawitter er Semitter), mens de kalder folk som kritiserer dem for anti-semitter!

Det er himmelråbende skørt, og der bliver spillet på danskernes uvidenhed, falsk historie-undervisning og manglende begavelse. Danskere har reduceret sig selv til nazister, og trods fire foregående fadæser og landsskadelige angrebskrige med 100.000’vis af civile ofre, mener den menige dansker stadig, at skulle være i besiddelse af legitime og moralske beføjelser til at angribe nye fremmede stater og diktere deres styreform – præcis som Adolf Hitler!

#kukkuk

Fortsættes herunder..
Libyen efter dansk hjælp

DR Nyheder: Betyder det vi skal bombe kvinder og børn?
Søren Espersen (DF): Ja, selvfølgelig,  hvis det er der “terroristerne” gemmer sig

Aktuelt er det russere og før russerne var det “anti-vaxxere” (mRNA kritikere) og før dem muslimerne – nu er det russere og en lille smule Muslimer, som dog godt kan bruges konstruktivt i omskæringsdebatten!

Om 2 år er det de rødhårede og efter dem handicappede og goyims!

De er så klamme de her mennesker og er oplært i kollektiv sindssyge og en formodning om, de skulle være alle andre folkefærd overlegne – Fuldstændig som deres trosfælle Adolf Hitler!

Du har ikke retsstat, demokrati og frihed – Det kan man i sagens natur ikke have, gemt bag skatteyderbetalte medier som lyver bevidst, ondsindet, systematisk og konsekvent – Det er ikke gætteri eller formodning, men logik!

Danskere er dumme som snot, og fastholdes i rollen som ignoranter af deres dybt-kriminelle medier, som de selv er tvunget til at betale for at servere løgn og bedrag. Det er nærmest morsomt når danskere render rundt og betragter sig selv som veluddannede, veloplyst og humanister – de er det præcis modsatte!

Ligesom vores falske NGO’er og hjælpeorganisationer som er tættere på terrororganisationer end hjælpeorganisationer. Når Rusland siger nej tak til hjælp fra FN og Vestens “nødhjælp” skyldes det, at Rusland ved hvad det indebærer.

Her fra sidste gang FN skulle hjælpe Semitterne fra Syrien
(ADVARSEL – MEGET GRUSOMME BILLEDER)

Dine kriminelle medier siger ingenting mens de undlader at konfrontere kriminelle trosfæller som lyver befolkningen bevidst og ondsindet op i masken for personlig og global-religiøs vindings skyld!

18.000 forsvundne flygtningebørn, men nye organer til højstbydende i Vesten!
Du har ikke hørten lyd om sagen i dine kriminelle og religiøst besatte medier, fordi de og deres ophav er bagmænd!

Alle ved at Rusland fjernede hvad Vesten kaldte ISIS i Syrien – Det var ikke Søren Pind og Vesten. Danmark sender flygtninge tilbage til Syrien idag, som følge af Ruslands hjælpende hånd til Semitterne i Syrien..

Søren her er med andre ord fuld af løgn når han siger som i nedenstående video, og han bliver ikke konfronteret med hans udokumenterede desinformation, fordi dine medier deler religiøst ophav og global-religiøs målsigte med denne lille pædofile nazist og anti-dansker med storhedsvanvid!

Spærretid, jødepas, aflusning, fællesbad, censur, propaganda, angrebskrige og drab på danske systemkritikere – Næææ, du er skam ikke nazist – Ikke i teori i hvert fald!