Verden mangler korrupte politikere til alverdens opgaver, så vores egen fantasifulde valgsvindler og socialbedrager Jeppe Kofod, har nu skævet til Anders Fogh Rasmussen og åbnet en ny virksomhed med samme intention; KofodGlobal!

Jeppe gider officielt ikke politik mere efter ikke at være blevet valgt sidste gang. og forhåbentligt bliver det ikke bare enden for Jeppe i dansk politik, men for hele den socialbedrageriske familien Kofod, hvor du næppe finder nogen som ikke aktuelt lever af religiøs nepotisme, uberettigede og ublu overførselsindkomst.

KofodGlobal – Intet mindre kunne gøre det efter Jeppes kortvarige rolle som kriminel “Udenrigsminister” for ashkenazibanden og Satans Synagoge. En periode hvor Jeppe nåede at få et billede af sig som vigtig i et grønt privatfly på vej mod dyr mad og kriminelle trosfæller!

Anders Fogh Rasmussen og hans Rasmussen Global omsatte i Covid-året 2020 for 12 millioner kroner ved at smide al moral og etik ud af vinduet, og sælge sin sjæl til ashkenazibanden og Satans Synagoge – Dem Ronald Bernard har beskrevet så malerisk for os!

Per Brændgaard skriver i en af sine seneste artikler om de specielle gener Ashkenazistammen har, og taler om en Covid-19 vaccine rettet mod alle andre folkefærd.
Det skal vi tage meget alvorligt i betragtning af disse menneskers historik og opførsel i forbindelse med bl.a. WWII, AIDS og HIV, som de utvivlsomt ligeledes er ophavsmænd til, og måske har været et skridt på vejen mod Covid19 “vaccine” som indeholder fragmenter af HIV virus – not kidding!

Anders Fogh Rasmussens holdninger i Ukraine og løgne i Danmark koster Ukrainske statsborgere kassen, ligesom ashkenazibandens hellige krig i Ukraine koster danske skatteydere kassen. Sidstnævnte efter min bedste overbevisning fordi besættelsesmagten nægter befolkningen reel politisk indflydelse på f.eks. deres angrebskrige, mens de bedriver grundlovsstridig censur mod kritik af dem selv og deres handlinger – Det ytringsfriheden blev opfundet for!

KofodGlobal – Give me a fuckin break!

Pak dit lort og skrid hjem til ashkenaziland og lev af religiøst organiserede kriminalitet derfra klamme Jeppe – Du kan ikke blive i et land hvor du har reduceret dig selv til et legitimt mål for befolkningen!