Hvis du går ind i dansk Frihedskamp skal du gøre dig beredt på nogle ting.

1. Disse mennesker er rendyrket ondskabsfulde og kollektivt sindssyge

2. Alt hvad de foretager sig mod dig foregår i skjul, mørke, bedrag og på alle parametre

3. Bekæmp dem ALDRIG mellem 20-80% – de glemmer dig ikke – selv efter deres fjenders død har de et stort behov for at tilsværte i deres kriminelle medier (Michael Jackson de aktuelt hænger ud som pædofil i satire, serier og formentlig “deres syge børneunderholdning”, bare som eksempel og uden skyggen af beviser)

DET DANSKE POINTSYSTEM
Mange har talt om et kinesisk point-system hvor man belønner stiltiende “velfungerende” borgere som bidrager til magthavernes overordnet plan og straffer kritikere – Det foregår allerede i Danmark og jeg bliver beviset herpå. Kort sagt, at disse mennesker i virkeligheden er villige til at fratage dig retten til bank, debetkort og ultimativt dit tildelte økonomiske eksistensgrundlag – hvis du siger zion mafia imod.

Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg er blevet politisk og religiøst chikaneret af zion-kirken; Arbejdernes Pædofile Landsbank – Men det er som frihedskæmper og kunde gennem mere end 20 år mange – rigtig mange!

Billedet her er fra i dag – Det er virksomheden Adobe som advarer mod, at mit debetkort er pålagt restriktioner, før min kriminelle banks diffuse trusler om at lukke min konto “senest” 12 juli.

Jeg er altså også underlagt restriktioner og en slags æreskrænkelse overfor Adobe der nu advarer mig for 4 gang om, at mit debetkort ikke vil virke den 2 juli – uden banken har angivet andet end den diffuse “seneste” dato – De kender ligesom Adobe den eksakte dato i modsætning til mig som kunde.

De 2 seneste måneder har de spærret mit debetkort 2 gange af 6 dage (12 ud af 30 dage fra start maj til start juni), og lagt yderligere restriktioner jeg ikke lige kan gennemskue og ikke bliver fortalt om, men er skjulte. I starten af maj havde zion-kirken uden advarsel lukket mit debetkort mens jeg rejste fra Thailand til Cambodia – og de berøvede mig muligheden for at betale en taxi-regning i Cambodia og fik mig bragt på kant med loven i et fremmede land hvor en fængelscelle på 30 kvm deles af 30 mand!

Banken vil rigtig gerne have jeg selv lukker konto og finder en ny bank, så de forsøger formentlig at tilskynde mig ved, at lukke mit kort ubehagelig tæt på udbetalingsdag!

Rent teknisk anvendte zion-kirken første gang KYC (know your customer) som baggrund for at spærre konto og adgang til egne likvide midler på en konto for modtager af en simpel overførselsindkomst og ganske få transaktioner.

Ovenstående er i dette tilfælde en overtrædelse af straffelovens §260 – Zion-kirkens handling frarøvede mig muligheden for at købe rent drikkevand og mad i Cambodia gennem 6 dage foruden det bragte mig på kantmed loven, fordi man ikke fandt anledning til at besvare email og henvendelse i deres egen APP.

Jeg måtte tigge mig til mad, vand og bolig af venner!

Bankens direktør og den pågældende nazi-medarbejder som trykkede på knappen, er derfor pædotianmeldt, så de kan retsforfølges når vi har fået rigtige medier og rigtig Politi!

Det svarer til at køre nogen ned og efterlade dem selvom man ved de er skadet og hjælpeløse – og det er kriminelt ifølge Danmarks straffelov, og med høj straframme.

KYC kan ikke tilsidesætte straffeloven og det komplet overflødige religiøse bekæftigelsesprojekt “Finanstilsynet” ved tilsyneladende godt det er en rigtig lorte-sag og skal derfor ikke nyde noget af at tage stilling i sagen – de lader som om sagen ikke eksisterer, at det ikke er deres bord og forsøgte i første omgang at sende aben videre til forbrugerombudsmanden – anonymt (ingen ville lægge navn til afvisningen)

De har ingen nedre moral disse klamme pædofile falske jøder, og Danmark bliver åbenlyst ALDRIG et demokrati eller retsstat før de er fulgt pænt hjem til ashkenaziland, hvor de kan leve af religiøs nepotisme og organiserede kriminalitet fra!

Alt hvad disse nazisvin har gjort mod mig, kommer de til at gøre mod i særdeleshed dine børn og efterkommere, hvis de åbner munden i fremtiden!

Arbejdernes Pædofile Landsbank har gennem en række år nægtet mig og alle andre hjemløse kunder retten til et debetkort i strid med loven. Det er et kæmpe problem for retsstaten, at magthavere fratager hjemløse basale rettigheder og gør det ekstra svært ikke bare at avancere på status-stigen, men tæt på umuliggør simpel overlevelse på legal vis – De medvirker i min optik aktivt og systematisk i besættelsesmagten forsøg på at tage livet af dig – De er ikke banker men kriminelle ZION-kirker!

Prøv du at forestille dig at skulle overleve som hjemløs i København uden et debekort (kreditkort). Direktører i Arbejdernes Pædofile Landsbank og de andre grådige med statsgaranti mod konkurs burde tvinges til at prøve med en simpel overførselsindkomst selv – og et passivt kamerahold i ryggen!

  • Hvor mange kontanter vil de overnatte med?
  • Hvor vil de overnatte?

Det behøver end ikke at være vinter for at blive interessant!

Ovenstående tiltag er værre end de unge retarderede bøller som spytter, berøver eller forsøger at latterliggøre folk der ikke gider være en del af kampløbet mod destruktion – og det organiserede kriminalitet stod på i 10 år, og blev pludselig ændret ud af det blå efter utallige klager, uden nogen af de ansvarlige nogensinde er blevet konfronteret af dine uduelige medier eller stillet juridisk til ansvar af dit uduelige Pædoti for deres organiserede kriminalitet mod dem på samfundets bund.

Klamt er det, og det er langt fra en retsstat værdigt. I Danmark har vi desværre Noahide Laws, hvilket kort fortalt betyder, at vi ikke forfølger det folkefærd der er så venlige at administrere os og blæse vores “forsvar” til angreb i deres religiøse krige, mens de laver biologiske forsøg og angreb på dansk identitet og befolkning med bl.a. deres falske vacciner.

NÅR DU BLIVER FJENDE AF BESÆTTELSESMAGTEN BLIVER DU HJEMLØS
Hvis du er god til at bekæmpe besættelsesmagten bliver du hurtig hjemløs – Se Yahya Hassan, Flemming Blicher, Undertegnede og mange flere. Det er tilsyneladende en bevidst strategi, ligesom gang-stalking som i værste fald med din egen familie og venners hjælp, skal og vil bringe dig i retning mod deres kriminelle trosfæller i psykiatrien (igen som Yahya Hassan).

Hjemløse danskere har i en periode ikke kunne åbne en hjemmeside med .dk domæne, i modsætning til momssvindelvirksomheder som Youtube, Twitter, Facebook, Linkedin – eller udlændinge som hverken behøver CVR eller nemid for at åbne en hjemmeside med .dk domæne!

Ovenstående er i strid med Grundloven – men den har som bekendt ingen værdi længere – overhovedet!

Danske Banker er en aktiv del af vores skjulte besættelsesmagt og har ingen legitim eksistensberettigelse i Danmark længere – De er fjender af Danmarks befolkning og dansk identitet – De arbejder for ashkenazibanden og satans synagoge – og har dermed reduceret sig selv til legitime mål for Danmarks befolkning jvf. International lov!

Minkskandalen – Hvem er de eneste som griner – De mennesker som har fået skatteydere til at betale for deres spekulationer og dårlige udlån – igen!

Imens er pøblen optaget af SMS som slet ikke er SMS!

Disse mennesker skal og kan ikke blive i et land hvor de har reduceret sig selv til legitime mål for befolkningen – De skal hjem til ashkenaziland og leve af deres grådighed, religiøse nepotisme, socialbedrageri, betleri (bankpakker) og organiserede kriminalitet derfra.