Kære Falske Jøder

– Vi ved hvem i er
– Vi ved hvad i laver
– Og vi kender jeres planer for fremtiden

I repræsenterer ikke Danmark, og har ikke Danmark som første prioritet. De af jer som ikke er afkom af det folkefærd der købte sig til fulde borgerrettigheder og magten af en statsbankerot Frederik VI i 1813 og fik det i 1814, har solgt jeres sjæl til ZION MAFIA og Satans Synagoge!

I er ikke folkevalgte men medievalgte!

Medievalgte af jeres religiøse og DYBT KRIMINELLE trosfæller i religiøst kidnappet danske medier, på ublu overførselsindkomst!

Gennem mere end 4 år har disse selvudråbte “Frie”, “Uafhængige” og “Kritiske” medier ikke bare fortiet, men bedrevet bevidst ondsindet grundlovsstridig censur mod kritik og  beskyldninger om bl.a. deltagelse i religiøst organiserede kriminalitet.

Skatteydere er pålagt at betale til de samme få falske “nyheder” hver dag, på tværs af et utal af danske “medier” (religiøse beskæftigelsesprojekter) på konkurrenceforvridende, retsstatsundergravende, anti-demokratiske, ublu og landsskadelig overførselsindkomst.

Fortsættes herunder..

Blandt de største parasitter finder vi DR Generaldirektør Maria Rørbye Rønn, som siden hun første gang blev fanget i at varetage fremmede særinteresser på bekostning af de mange fine ord – har hævet mere end 30 millioner kroner i uberettigede overførselsindkomst.

Gennem mere end 4 år har samme danske medier ikke så meget som turde sige mit navn, mens de har publiceret en enkelt af mine skrivelser, i forsøget på at beskylde mig og andre for trusler på den skatteyderbetalte spalteplads og sendeflade, som danske systemkritikere beviddst berøves adgang til.

Vi står nu i en situation hvor det på ingen måde er svært at bevise, at i er en del af religiøst organiserede kriminalitet for en fremmede magt og sindssyg sekt, og varetager global-religiøse interesser for denne sekt, på bekostning af Danmark!

I har fortalt os hvordan det hemmelige  politi i Syrien var undergravet af Alawitter, mens det på 7-8 år er fuldstændig umuligt at få dokumentation for påstanden der skulle retfærdiggøre vores angrebskrig i Syrien for Israels skyld!

I løj om Libyen, Irak, Afghanistan og nu lyver i om Ukraine!

I har så stor foragt for de danske sønner i sender i landsskadelig angrebskrig, at i end ikke påtaler Israels støtte til de terror-grupperinger man officielt bekæmper i landet med verdens ældste kristne kirker!

I beskylder Assad for at bombe egne skoler, børnehjem og hospitaler – og jeres løgne og mangel på moral har ingen nedre grænse.

I REPRÆSENTERER IKKE DANMARK – OG I HAR INGEN LEGITIME BEFØJELSER I  BEHOLD

– DET SAMME GÆLDER FOR VORES RELIGIØST KORRUMPERET OG PÆDOFILE POLITIKORPS UNDER LEDELSE AF FRIMURERLOGEN!

I REPRÆSENTER ZION MAFIA, OG I HAR GENNEM DE SENESTE 25 ÅR KASTET DANMARK UD I 5 LANDSSKADELIGE ANGREBSKRIGE, OG SKAFFET NATIONEN MILLIONER AF NYE FJENDER!

I har sendt regningen for jeres selvforskyldte finanskrise videre til danske efterkommere for at holde græshoppegenerationen passive med en fiktiv friværdi, og i har misbrugt vores land til at starte Muhammedkrisen samt koranafbrændninger.

I er skyldige i mord på Yahya Hassan og utallige andre kritikere som havde modet til at sige jer imod, og i beskytter åbenlyst jeres pædofile trosfæller, fordi ofrene formentlig blot er goyims (2 rangs mennesker).

I er det eneste folkefærd i verden som har en betegnelse for alle andre end jer selv (goyims, gentiles), og formentlig den eneste religion som har særskilte regler for andre end jer selv (Noahide Laws).

Vi ved i som jeres trosfælle Adolf Hitler arbejder aktivt på at indføre disse Noahide Laws globalt, så i kan fuldeende ashkenazisten Adolf Hitlers målsætning, i forklæding som jøder. I er ikke hverken rigtige jøder eller rigtige danskere!

Fortsættes herunder..

Faktisk vil jeg vove den påstand, at i ikke er normale mennesker, men kollektivt sindssyge som følge af indoktrinering og opflasket storhedsvanvid.

2 biologiske angreb på Danmark, dansk identitet og Danmarks befolkning de sidste 10 år, mens i har bedrevet grundlovsstridig censur mod kritik og forførte nationen med løgn og manipulation!

I ER MED ANDRE ORD DOKUMENTERBAR LANDSFORRÆDRE, VALGSVINDLERE, KVAKSALVERE OG PÆDOFILE SOCIALBEDRAGERE

Og i skal ikke være her længere!

210 års besættelse fra ashkenazibanden og Satans Synagoge er slut, og i skal hjem til ashkenaziland og leve af svindel, humbug og organiserede kriminalitet derfra. I kan ganske enkelt ikke blive i et land, hvor i har reduceret jer selv til legitime mål for den oprindelige befolkning!

INGEN AF JERES FREMTIDIGE LOVE OG REGLER HAR SKYGGEN AF VÆRDI ELLER ER GÆLDENDE FOR ANDRE END JER SELV, OG PÆDOTIET HAR IKKE SKYGGEN AF LEGITIME BEFØJELSE TIL AT OPRETHOLDE

Tværtimod har i og de reduceret jer selv til 100% legitime mål, og fra og med omkring nu – vil der blive opfordret massivt til at stoppe, fjerne og uskadeliggøre jer og jeres landsforræderiske virksomhed for ashkenazibanden!

Fortsættes herunder..

I SKAL IKKE VÆRE HER LÆNGERE – 210 ÅRS BESÆTTELSE ER SLUT OG I SKAL HJEM TIL ASHKENAZILAND (Ukraine) HVOR JERES KRIMINELLE FORFÆDRE KOM SOM BESÆTTELSESMAGT FRA – Så kan Søren Pind, Jarl Cordua og Anders Fogh Rasmussen også selv tage til fronten med deres afkom og gøre nytte der – i jeres #kukkuk kamp for globale Noahide Laws!

Danmark er ikke en del af jeres krig i Ukraine, og alle jeres tyverier fra den danske stat og Forsvar uden mandat (trods egen teknologiske overfløddiggørelse) er ikke bidrag fra Danmark, men simpelt tyveri fra navngivne personer som vil blive opkrævet og straffet for disse organiserede tyverier til varetagelse af ZION mafias global-religiøse agenda!

Herunder udleveret til Rusland hvis de danske våben fra jer bliver anvendt mod civile

I SKAL IKKE VÆRE HER LÆNGERE – I KAN IKKE BLIVE I ET LAND HVOR I ER DOKUMENTERBAR LANDSFORRÆDERE OG LEGITIME MÅL FOR BEFOLKNINGEN!

STOP JERES SOCIALBEDRAGERI, PÆDOFILI, KVAKSALVERI, VALGSVINDEL, ONDSINDET DEMOGRAFISKE OVERSVØMMELSE, ANGREBSKRIGE, SPÆRRETID, JØDEPAS; AFLUSNING, FÆLLESBAD, CENSUR, ÈNSIDIGE PROPAGANDA OG DRAB PÅ DANSKE SYSTEMKRITIKERE!

PAK JERES LORT OG FORSVIND – I KAN IKKE BLIVE HER PÆDOFILE KRIMINELLE FALSKE JØDER – REJS HJEM TIL HVOR JERES KRIMINELLE FORFÆDRE KOM SOM BESÆTTELSESMAGT FRA – OG TAG GERNE MARGRETHE OG FREDERIK MED JER!

JanMaxbrik
https://B2Cstreaming.com/JanMaxbrik