Home maxbrik Bodumsagen og Odenses seneste snyd af landets svageste gennem strafsanktioner

Bodumsagen og Odenses seneste snyd af landets svageste gennem strafsanktioner

22
0
Af Hans Christian Graversen, graversen@sid.dk
20. aug 2003 kl. 02:06

Kommuner stjal Roberts arbejde

Robert Jensens firma mistede ordrer fra Bodum, da kommunale aktiveringsfabrikker overtog arbejdet med at montere og pakke kaffekander. Til sidst gik han fallit og blev selv aktiveret.

Man kan gå fallit på mange måder. Men det er sjældent, at man bliver udkonkurreret af otte kommuner. Og det er angiveligt sket for Robert Jensen i Randbøll, der mistede sine ordrer fra køkkenudstyrs-firmaet Bodum til aktiveringsfabrikker på Fyn og i Jylland.

– Nærmest fra dag til dag mistede mit firma omsætning. Det skete samtidig med, at flere og flere kommuner overtog vores pakke- og montageopgaver fra Bodums datterselskab Multiplast, fortæller Robert Jensen.

Sammen med sin søn Tommy Jensen startede han firmaet TJ Service tilbage i 1995.

I 1999 havde TJ Service en omsætning på 1.023.535 kroner på montering og pakning – især af Bodums stempelkander. Året efter var omsætningen på 115.763 kroner, og så blev nøglen drejet om.

Montagebordene i kælderen i det store hus i Randbøll står nu og savner de godt 450.000 kaffekander, der før blev samlet her årligt.

– Da det gik godt, var her arbejde til os selv og tre mand. Og en underleverandør havde otte mand ansat, forklarer Robert Jensen.

Efter firmaets nedtur fik far og søn fast arbejde i et andet privat montagefirma.

Men efter kort tid fik Robert Jensen brok, og efter to operationer måtte han kvitte jobbet midlertidigt. For at overleve økonomisk bad han Egtved Kommune om kontanthjælp.

Det fik han – mod at tage imod et aktiveringstilbud på kommunens aktiveringsfabrik Egtved Industri. Her var arbejdet ikke uvant: Det bestod i at samle og pakke kaffekander fra Bodum.

Mærker konkurrencen

Andre private pakke- og montagefirmaer i det jyske melder også om, at konkurrencen fra kommunale beskæftigelsesprojekter kan mærkes.

– Når vi forhandler tilbud om at pakke eller montere produkter for private firmaer, kan vi godt mærke, at de har et kommunalt jobcenter med i baghånden. Kommunerne har jo ikke udgifter til løn under sygdom og forsikringer eller ekstra udgifter til husleje og inventar, siger ejeren af et privat sønderjysk montage- og pakkefirma.

Virksomhedsejeren ønsker at være anonym af frygt for at miste flere ordrer. Den frygt lever Robert Jensen ikke længere med.

– Jeg håber, SiD eller andre kommer til bunds i det her. Jeg vil gerne have at vide, hvad der er sket. Og kunne sige at det ikke er mig, der er noget galt med, siger Robert Jensen.

Robert Jensen slås med en milliongæld efter sit firmas konkurs. Han håber nu, at det bliver bevist, at det skyldes konkurrenceforvridning fra kommunerne i Bodum-samarbejdet.


BEMÆRKNINGER I FORBINDELSE MED DE 170 AKTUELLE SAGER OM ULOVLIGE STRAFSANKTIONER..
Sagen herover fra 2003, var Odense Kommune også en af de indblandet kommuner i. Den blev afsluttet med, at de implicerede kommuner indgik hemmeligt forlig med Robert og den privatejet virksomhed de havde fået lukket for at retfærdiggøre egen skatteyderbetalte eksistens, men på bekostning af de mange misbrugte aktiverede (den svage part). Jeg gentager – Odense kommune anvendte skatteydernes penge til at indgå frivilligt forlig, og slap derved selv for retmæssig straf. De misbrugte aktiverede burde have fået overenskomstmæssig gage for tiden med Odense og Egtveds misbrug – foruden feriepenge, men de er blevet snydt af dem der selv får en ublu overførselsindkomst for at skulle varetage befolkningen og samfundets interesser.

20 år efter ovenstående sag virker Odense Kommune stadig ikke – Nu er der igen problemer med at efterleve de aftalte spilleregler, og man beklager de mange uretmæssige strafsanktioner mod samfundets svageste med – at reglerne er for kompliceret.

Man kan og skal undre sig over, hvorfor de komplicerede regler resulterer i strafsanktioner mod samfundets svageste, fordi tvivlen ALDRIG burde komme Odense Kommune og den ALTID uduelige og arrogante ledelse som fortsat deltager i organiserede kriminalitet til gavn!

Hvor meget har henholdsvis Socialdirektør og Arbejdsmarkedschefen fået i resultatløn, engangsvederlag, bonus og åremålstillæg mens misbruget af de svageste denne gang stod på?

I de 25 år den organiserede kriminalitet har foregået i social- og beskæftigelsesforvaltninger, har dine lorte-medier trods utallige opfordringer ikke én eneste gang søgt aktindsigt i, hvad socialdirektører og arbejdsmarkedschefer scorer i resultatløn og engangsvederlag for ekstraordinær indsats på, at opnå besparelser i Forvaltningen gennem misbrug af landets svageste – ikke én eneste gang – 25 år!

Indtil for ganske nylig har Odense kommune end ikke ville rette op på den seneste organiserede fejlbehandling og lovbrud, i strid med straffelovens kapitel 16 og under ledelse af den falske smølf, socialbedrager og valgsvindler Christoffer Lilleholt, hvis overførselsindkomst aldrig burde være blevet udbetalt jvf. hans opstået teknologiske overflødighed og som derfor selv burde underlægges strafsanktioner jvf. allerede aftalte spilleregler – straffelovens kapitel 16 og f.eks. §150 – §155.

Odense Kommunes social- & Beskæftigelsesforvaltning virkede ikke for 20 år siden, og de kommer ikke til at virke de næste 20 år heller –  i hvert fald ikke med det nuværende religiøst korrumperet og forældet pseudo-demokrati – som de falske jøder misbruger og fastholder os i for personlig og global-religiøs vindings skyld!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here