Når du ser dette skatteyderbetalt skilt på en hjemmeside der kalder sig Nyheder, ved du, at alle “Nyhederne” kommer fra den samme kriminelle og sindssyge sekt.

Det er ikke Nyheder men religiøs grooming og propaganda

Billedet her, stammer fra Danmarks Radio og er en fast bestanddel af den religiøst besatte og dybt kriminelle institutions forside. Budskabet på etiketten er en lodret løgn, og har ingen verdens værdi for andre end besættelsesmagtens medlemmer. Pressenævnet er som alle andre tilsyn, råd og nævn – præcis det samme som vores skatteyderbetalte lorte-medier; – et religiøst beskæftigelsesprojekt for besættelsesmagtens afkom. – De har ingen samfundsmæssig værdi overhovedet – tværtimod!

Danmarks Radio tager ikke ansvar for deres indhold, og har ikke gjort det i årtier. Men den falske etikette figurerer stadig på forsiden af det skatteyderbetalte propaganda for ashkenazibanden og Satans Synagoge. Man har fjernet direkte adgang til socialbedrager Jesper Termansen der kalder sig Seernes redaktør uden at være det!

Det er et forsøg på at opretholde den illusion man ønsker befolkningen skal forblive i.
Livet som nyttedyr, ignorant og uvidende (ashke)nazist.

Du har ikke demokrati – Der kan i sagens natur ikke være rigtig demokrati og retsstat gemt bagskatteyderbetalte som lyver bevidst, ondsindet, systematisk og konsekvent!

Du har dybt kriminelle medier som groomer dig til landsskadelige angrebskrige uden at ville dokumentere deres skatteyderbetalte konspirationsteorier – se bare her..

Prøv du at spørge DR Nyheder, Thomas Ubbesen (ophavsmand), Maria Rørbye Rønn, Jesper Termansen eller andre af de socialbedrageriske falske jøder man har placeret på de for Danmark vitale poster, hvor disse informationer om den religiøse magtfordeling i Syriens hemmelige politi stammer fra. Personligt venter jeg stadig på svar – på vist nok 6énde år

Og DR fortsætter med at pynte sig med falske etiketter og varedeeklarationer, mens de storlyver til din nabo, ligesom de håber at kunne fastholde også dine efterkommere i samme rolle som dig; Livet som ignorant og nyttedyr for en sindssyg religiøs sekt med globale målsætninger!

Det er ikke pænt sagt, men det er trods alt pænere end at bilde dig ind du er veloplyst, veluddannede, humanist og begavet, alene for at kunne misbruge dig og den opnået mentale tilstand derved!

JanMaxbrik