HVAD ER DER SKET..

Dit land blev besat for 210 år siden af et folkefærd der kalder sig jøder uden at være det

HVORDAN..

Frederik VI drev Kongehuset og Danmark statsbankerot ved krig, og ashkeNAZIBANDEN købte sig til magten i Danmark mod, at kongen opretholdte egen status og magt


HVEM..

Ashkenazibanden kommer fra østeuropa og har konverteret sig til jødedom af politiske årsager. De udgør 80% af dem der i dag kalder sig jøder, og de dikterer hvad jødedom er. Men de er ikke jøder – deres forfædre har konverteret sig til jødedom og påtvunget Gud sig selv som hans udvalgte.

De har kidnappet jødedom, deres religion, identitet og symboler.

I 210 år har ashkeNAZISTER gennem grov religiøs nepotisme og misbrug af retten til religionsfrihed siddet på magten, mens de stille men sikkert har forvandlet danskere til nazister – spærretid, jødepas, aflusning, fællesbad, censur, propaganda, angrebskrige og drab på danske systemkritikere forklædt som psykiatrisk hjælp (Yahya Hassan).

Snart vil de falske jøder gøre det forbudt at kræve muslimerne rejser hjem – Tiltaget kommer fordi nogle er begyndt at kræve Ashkenazibanden skal rejse hjem.

De var globale foregangsmænd for ytringsfrihed under Muhammedkrisen, men nu hvor vi taler om dem, er de pludselig blevet globale foregangsmænd for genindførsel af grundlovsstridig censur.

Det er tid til et opgør med de anti-danske falske jøder og ashkeNAZISTER – de skal hjem til ashkeNAZILAND og slås for globale noahide laws derfra, mens vi afmonterer dem her og indfører den retsstat vi allerede har aftalt!

Så kan de leve af religiøs nepotisme og organiserede kriminalitet derfra, og vi kan undgå den WWIII de så ihærdigt forsøger at bringe til Danmark

#onkelreje #madsgeertsen #dkmedier #dkcyberwar #grooming #socialeEngineering #statsbankerot1813 #fuldeborgerrettigheder1814 #nationalbanken1818 #ashkeNAZISTER