Home maxbrik Plastik-danskere i LEGOLAND

Plastik-danskere i LEGOLAND

9
0

TV 2 kan ikke udelukke den monopol-tildelte og skatteyderbetalte spalteplads bliver misbrugt til ligegyldig støj for en sindssyg religiøs sekt, mens rigtige nyheder bevidst forties..

Der er på 4 år stadig ikke spalteplads og sendeflade til alvorlige beskyldninger mod skatteyderbetalte- og monopoltildelte danske medier samt deres medievalgte religiøse trosfæller på Christiansborg (valgsvindlere).

Public Service forpligtelse gælder ikke for kritik rettet mod det folkefærd der købte sig til magten af Frederik VI i 1813 – de er som enhver diktator fritaget fra kritik hvilket unægtelig er meget belejligt, nu hvor man allerede har korrumperet og kidnappet de fire magtinstanser.

Længe leve de falske jøder som udover at angribe Israels naboer på Danmarks regning, også angriber Danmarks befolkning med gift, spærretid, jødepas, aflusning, fællesbad, censur, propaganda, angrebskrige og drab på danske systemkritikere.

Danskere ser passivt til, mens de hygger sig på facebook og i den osteklokke magthavere har fået trukket ned over deres hoveder. Danskere er så passive, at vi blot kan læne os tilbage og vente på der skal komme krig – Det er en krig de falske jøder ønsker og har arbejdet længe på!

Plastik-danskere er fuldkommen passive mens disse parasitter smadrer vores nation til gavn for en sindssyg religiøs sekt og deres rablende sindssyge globale drømme om verdensherredømmet!

95% af alle de danskere der kalder sig selv “vågne” og/eller “frihedskæmpere” har til dato ikke konfronteret de medier de ved lyver til naboen – de venter på nogle andre skal gøre det for dem eller spilder tiden med snik-snak om en værdiløs grundlov, ligegyldige love effektueret af en besættelsesmagt, foruden dagens aktuelle og iscenesatte støj..

Plastik-mennesker og retards!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here